X
Preemergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 27.11.2020
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
L'artista Rosa Solano guanya el V Concurs de Pintura i Escultura
Les dinou obres seleccionades pel jurat s'exposen a Can Caralt fins al 10 de gener

Ja tenim guanyadors del V Concurs de Pintura i Escultura, que organitza biennalment el Museu-Arxiu de Sant Andreu de Llavaneres. El Museu fa públic avui a través del web municipal el veredicte del jurat, ja que l'acte de lliurament s'ha hagut de suspendre a causa de la pandčmia. L'exposició amb les obres seleccionades es podrŕ visitar a Can Caralt fins al 10 de gener.

El primer premi, dotat amb 1.500 euros, és per a Rosa Solano, de Barcelona, amb una pintura de tècnica mixta sobre tela titulada Couturieres - Bleu. El segon premi reconeix l'obra de Miquel Arnau Lladó, d'Argentona, amb la pintura de tècnica mixta sobre fusta, sense títol. Finalment, el tercer premi ha destacat la proposta presentada pel tàndem format per Mireia Oliva i Pere Bàguena, de Cabrera de Mar, amb l'escultura de fusta i ferro, titulada L'origen. Els tres premiats faran una exposició conjunta el 2021 i la guanyadora, una exposició individual el 2022.

En total hi han participat 77 artistes, dels quals 11 són de Llavaneres, 44 de Mataró i el Maresme, 18 de Barcelona i comarques barcelonines, 3 de les comarques de Girona i 1 de França. El jurat l'han format Agit Baqué, directora de l'espai cultural La Destil·leria de Mataró, Ainhoa González, llicenciada en Història de l'Art i museòloga, i Núria Poch, directora del Consorci Museu d'Art Contemporani de Mataró–Col·lecció Bassat.

Primer premi: Rosa Solano

Primer premi: Rosa Solano

Segon premi: Miquel Arnau Lladó

Segon premi: Miquel Arnau Lladó

Tercer premi: Mireia Oliva i Pere Bàguena

Tercer premi: Mireia Oliva i Pere Bàguena

Díptic

Díptic: obres seleccionades del V Concurs de Pintura i Escultura

Díptic: obres seleccionades del V Concurs de Pintura i Escultura

Fitxer: Di__769_ptic_V_Concurs_Museu_Arxiu_LOW__4_.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 800.57 kB

Diputació de Barcelona
^