Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Àrea de Serveis Centrals Governació Prefectura de la Policia Local Notícies
Aquesta acció s'emmarca en el projecte a favor d'una policia de proximitat 

Els joves del Casal del Pèsol van visitar, dissabte a la tarda, la Prefectura de la Policia Local de Llavaneres. El cap de la Policia, Dimas Graupera, acompanyat d'altres agents del cos de seguretat local, va explicar-los quina és la feina que realitzen i com és el seu dia a dia. A més, els joves van poder pujar al cotxe policial i conèixer les instal·lacions. La valoració per part del cap de la Policia és molt positiva. Aquesta visita s'emmarca, juntament amb les reunions amb els veïns del poble i amb les sessions d'educació viària als centres escolars de Llavaneres, en el projecte de la Policia Local de proximitat. 

Collage

 Un projecte molt consolidat a la vila 

El Casal del Pèsol és un espai de trobada de joves del poble amb diversitat funcional, impulsat des de la Regidoria de Benestar Social. Aquest projecte està molt consolidat a la vila i es va posar en marxa fa anys a partir de la demanda de les famílies que viuen al municipi i que tenen algun familiar jove amb una disminució psíquica, física i/o sensorial, davant la necessitat que aquests joves tinguessin un espai de reunió i de lleure per als caps de setmana. L'Ajuntament de Llavaneres va adjudicar el contracte de dinamització del Casal del Pèsol a l'octubre. Ho podeu consultar, aquí.

El Casal s'ofereix els dissabtes a la tarda, a la masia de Can Rivière, amb l'objectiu d'integrar els joves a la vida social i cultural de Sant Andreu de Llavaneres. Com a requisit, han d'estar inscrits en un taller o centre ocupacional reconegut. Per a més informació, podeu contactar amb l'equip de Serveis Socials de l'Ajuntament.