Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Notícies Marcs 2009 10a Festa del Pèsol
10a Festa del Pèsol de Sant Andreu de Llavaneres: del 16 al 19 d'abril

TEMÀTICA
Cuinar un plat on l´ingredient protagonista sigui el pèsol garrofal de Llavaneres.

PARTICIPACIÓ
Pot participar-hi qualsevol persona que ho desitgi, major de 18 anys, o menors acompanyats com a mínim d´un adult.
És imprescindible que els concursants no siguin restauradors professionals.

ORGANITZACIÓ
Regidoria de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme de l´Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres.

CONVOCATÒRIA
Al carrer de Munt , dissabte 18 d´abril de 2009, d´11 a 13 hores.

BASES
1. El plat s´ha d´elaborar com a mínim per a dues racions.
2. Només es pot presentar un plat per persona.
3. L´ingredient principal del plat ha de ser el pèsol garrofal de Llavaneres.
4. El plat s´ha de cuinar en directe.
5. Cal que la recepta s´hagi fet constar al full d´inscripció, indicant-hi els ingredients i la preparació del plat.
6. Els ingredients i els estris per  cuinar el plat són a càrrec del concursant.
7. El fogó per  cuinar i les taules són a càrrec de l´organització.
8. No s´acceptarà cap plat que no compleixi les condicions anteriors.
9. Les receptes guanyadores s´hauran de facilitar als mitjans locals de comunicació perquè les publiquin. Els guanyadors hauran de cedir a l´Ajuntament el dret de fer publicitat de les receptes guanyadores de forma gratuïta i sempre dins el marc de difusió de la Festa del Pèsol.
10. L´organització es reserva el dret de resoldre qualsevol imprevist que no estigui reflectit en aquestes bases.
11. La participació en aquest concurs suposa l´acceptació de totes aquestes bases.

JURAT
El jurat està presidit pel Sr. Josep Molina, regidor de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme de Sant Andreu de Llavaneres, i format per professionals del món de la restauració i representants d´altres sectors locals:
- Sra. Remei Ribas, cuinera de reconegut prestigi.
- Sra. Pilar Creus, representant del col·lectiu de productors de pèsol de Llavaneres.
- Sr. Antoni Graupera, president del Gremi d´ Hostaleria i Turisme de Mataró i el Maresme.
- Sr. Jesús León, president de la Unió de Botiguers i Serveis de Llavaneres (UBS).
Es valorarà la presentació, la creativitat i la qualitat culinària.
Es valorarà l´acompanyament amb productes frescos de l´horta del Maresme.
El seu veredicte serà inapel·lable.

INSCRIPCIONS
El full d´inscripció es pot recollir a:
- Oficina d´Atenció al Ciutadà (OAC), situada a la plaça de la Vila, 1.
- Regidoria de Promoció Econòmica, situada a l´ Edifici Ca l´Alfaro, av. Mare de Déu de Montserrat 27-33.
- Descarregar-lo aquí

La inscripció s´ha de presentar als llocs indicats o bé enviar-la mitjançant el formulari penjat al web municipal, per fax al 937 952 630, per correu electrònic en format escanejat a promocio.economica@llavaneres.es o bé a través del web municipal.

TERMINI DE PRESENTACIÓ D´INSCRIPCIONS
Els participants s´hi poden inscriure fins al divendres dia 17 d´abril de 2009 a les 13 h.

PREMIS
Els premis es lliuraran a continuació de la valoració del jurat.

1r premi: 
Menú degustació per a 2 persones en un restaurant local, valorat en 100 €.
Val per a compres en comerços locals valorat en 50 €.

2n premi:
Val per a compres en comerços locals valorat en 50€.
Diploma i regals per a tots els participants.