Menú
Cóctel
Degustació d'olis verges i puré de pèsols
Crema de pèsols amb idiazabal
Cremós de foie amb litxi, esferificacions de pèsols i PX
Tàrtar de salmó fumat amb pèsols i llagostins
Pèsols ofegats a l'estil de Llavaneres
Cubix de llimona amb sòlid de licor de pèsol
Garrí de castanyes i raviolis transparent de pèsol
Infusió de fruits vermells amb pètals de rosa i gelat de pèsol
El nostre pa, vi i sucre amb teula de pèsols
Mignardises: Roques, piruletes de pèsols i coca de Llavaneres
Marquès d'Alella clàssic
Austum Ribera de Duero
Gran Reserva Maria Cabané
Cafè i licor
Dia, hora i lloc
Restaurant Vil·la Minerva de Llavaneres
16 d'abril de 2009
21.00 hores
Organització
Regidoria de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme de l'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres i Vil·la Minerva
Col·laboradors
Diputació de Barcelona
Generalitat de Catalunya
Caves Parxet
Horta Marcó
Gràfiques Llavaneres
Pastisseria Alsina
Flors Sibilla
Garantia de qualitat: pèsol Garrofal
Tots els plats que tinguin com a ingredient el pèsol seran pèsols garrofals de Llavaneres, marca de garantia i qualitat.
El preu del sopar és de 40 euros per comensal, ja que l´Ajuntament de Llavaneres subvenciona amb 10 euros el cost real de l'àpat.
Les inscripcions ja estan tancades.