Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Àrea de Serveis Centrals Promoció Econòmica, Empresa, Comerç, Turisme i Consum Notícies
Els premis del concurs de música i art al carrer, celebrat en el marc de la 10a Festa del Pèsol de Llavaneres, es van repartir dilluns 25 de maig
Panoràmica, el grup guanyador del Musicart 2009

L'Ajuntament de Llavaneres va lliurar dilluns els premis del Concurs de música i art al carrer Musicart 2009, que es va celebrar en el marc de la 10a Festa del Pèsol. El primer premi ha estat per al grup Panoràmica -a la foto, a dalt- i Safreig ha estat el segon classificat.
Premis Musicart 2009

Els integrants de Panoràmica -a sota, a l'esquerra- van recollir dilluns el premi que els acredita com a millor grup de música del Musicart 2009. El premi està dotat amb 300 euros en metàl·lic i amb la participació en la Festa Major d'Estiu de Llavaneres 2009. La decisió del jurat es va fer pública dilluns 25 de maig a la tarda, a la sala de plens -a la foto, a l'esquerra-, en un acte presidit pel regidor de Promoció Econòmica, Josep Molina, i l'alcalde, Bernat Graupera.

Panoràmica, el grup guanyador del Musicart 2009  Lliurament de premis del Musicart 2009. 2n classificat

En segona posició, va quedar el grup de música tradicional Safreig -a la foto, a la dreta-, que s'ha endut 200 euros en metàl·lic i un contracte per participar en alguna activitat de l'Ajuntament durant el 2009. En l'apartat d'arts escèniques, els premis s'han declarat deserts. El jurat, format per professionals del sector, també vol agrair l'interès i felicitar la resta de participants: Víctor Amela, The Andeers, Nos ha pillao el toro, Mala Sombra, Delírics, The bas scooters, Djames, Almargen i Sueños de condena. Tots ells van rebre un diploma de participació i un obsequi.