Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Àrea de Serveis a les Persones Cultura i Festes Notícies
L'actuació del cantant Moncho, una de les novetats més destacades de la Festa Major d'estiu 2010
Gegants de Llavaneres any 2010

La celebració dels 25 anys dels gegants de Llavaneres, en Jaume Llull i la Minerva, serà un dels moments més emotius de la Festa Major de la Minerva 2010. Hi haurà una xerrada, una cercavila i una festa d'aniversari com mereix l´ocasió. Els dies centrals de la Minerva 2010 es viuran del 16 al 19 de juliol, però els actes començaran el cap de setmana anterior. Entre les propostes més destacades de la Festa, on hi faltaran els clàssics de cada any, com els focs artificials o el concert de gala de la Maravella, hi ha el concert del cantant Moncho, que presentarà en concert "50 anys de boleros".

El pòrtic de la Festa d´estiu reserva aquest any propostes molt interessants: la més destacada és l´actuació del cantant de boleros Moncho, la nit de dissabte 10, a Ca l´Alfaro i amb entrada gratuïta. Una altra novetat serà la Nit de Poesia i Jazz, que després de l´experiència de l´Onze de Setembre de l´any passat, s´avança per aprofitar l´encant d´una nit d´estiu als jardins de Can Caralt i obrirà els actes de la Festa divendres 9 de juliol. Diumenge 11, hi haurà la Trobada de Puntaires al carrer de Munt i una nova edició del Mulla´t per l´esclerosi múltiple a la piscina municipal.

El programa de la Minerva 2010 continuarà divendres 16 amb un espectacle infantil, el correguspira i el concert jove amb Hotel Cochambre i altres grups, a Ca l´Alfaro. Dissabte 17 hi haurà castells amb els Capgrossos de Mataró i, a la nit, ball a càrrec de l´Orquestra Cimarron. El dia central de la Festa Major arribarà el 18 de juliol. Al matí, amb la pedalada popular, la festa de l´escuma i la gran celebració dels 25 anys dels gegants i, al vespre, amb les havaneres a la platja, els focs artificials amb la pirotècnia Tomàs de Benicarló i el ball, al parc de Sant Pere, amb l´orquestra Taxman. Dilluns 19 de juliol serà festa local i, com sempre, la Minerva s´acomiadarà amb el concert de la Maravella i, a la nit, amb el correfoc a càrrec dels Banyuts de Llavaneres. Durant els dies de la Festa Major, tampoc no hi faltaran ni les activitats esportives ni les propostes lúdiques adreçades als més petits.


El programa


Programa d'actes La Minerva 2010

Programa d'actes La Minerva 2010

Fitxer: programaLaMinerva2010.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 11
Mida: 2.83 MB