Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Àrea de Serveis Centrals Promoció Econòmica, Empresa, Comerç, Turisme i Consum Notícies
pèsol


Des d'ara ja es poden formalitzar les inscripcions per al 4rt Sopar del Pèsol, que tindrà lloc el proper dijous 7 d'abril a les 9 del vespre, al restaurant Las Palmeras de Llavaneres. Durant el transcurs del sopar es lliurarà el guardó Pèsol d'Or en reconeixement a la dedicació del cultiu del pèsol de Llavaneres o de la seva projecció exterior.

El sopar de gala és l'acte que, des de fa quatre anys, dóna el tret de sortida a la celebració de la Festa del Pèsol. Un esdeveniment gastronòmic d'alta qualitat que també serveix per fer un reconeixement a aquelles persones que han contribuït a mantenir i donar a conèixer el pèsol garrofal de Llavaneres fent lliurament del Pèsol d'Or.

pesol2A més, en aquesta edició es canvia d'escenari. El restaurant Las Palmeras serà l'encarregat d'elaborar el menú d'enguany, que constarà dels següents plats:

  • Recepció de benvinguda
  • Aperitiu
    Minicroquetes de jabuguito, crema de garotes gratinades al cava, torrada de Steack Tartar i Cullereta de pop a la brasa.
    pesol3
  • Primer plat
    Crema de pèsols amb ou poché i escalopeta de foie gras
  • Segon plat
    Pèsols ofegats amb botifarra de Planoles
  • Tercer plat
    Turbot amb parmentier de pèsols i cruixent de pernil
  • Quart plat
    Tocineta d´ibèric amb saltejat de pèsols i xipirons
  • Postres
    Coulant de xocolata amb confitura de taronja i xarrup de pèsols

Per participar al IV Sopar del Pèsol cal que ompliu el següent formulari.