Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Agenda 20-11-2011 Marcs Festes 2011 Sant Andreu 2011
Elecció del primer hereu gegant del Maresme 2011
Amb l´assistència de la Pubilla del Maresme i l´Hereu del Maresme i Catalunya. Trobada gegantera que aplegarà unes 30 colles, 60 gegants i uns 800 geganters, grallers i tabalers de la comarca. Gran cercavila de gegants amb dos recorreguts diferents i final de festa al parc de ca l'Alfaro, amb la proclamació del primer hereu gegant de la comarca.

Programa d'actes

 - A les 10:00 hores, plantada al passeig de la Mare de Déu de Montserrat i votació de les colles per escollir el primer Hereu del Maresme.

- A les 11:30 hores, sortida de les cercaviles pels carrers del poble.

- A les 13:00 hores, ball del Maresme al parc de Ca l'Alfaro i proclamació de l'Hereu del Maresme 2011-2012

- A les 14:30 hores, al Pavelló Esportiu Municipal, dinar i repartiment de recordatoris de la Trobada i seguidament fi de festa.

 

Convidats

Com a convidats, hi haurà els gegants de Benicarló i els Bastoners de Santa Eulàlia de Ronçana. 

Recorregut

-Cercavila 1
Passeig de les monges, carrer Catà, Carrer Pau Casals, passeig d'en Llull, passeig Jaume Brutau, plaça de la vila, closens, carrer del Doctor, passeig Joaquim Matas, carrer de Munt, plaça de la vila, passeig Verge de Montserrat i parc de Ca l'Alfaro.

Cercavila 2
Carrer Closens, carrer Cardenal Vives, carrer Sant Joan, carrer Pintors Masrirera, carrer del camí de Castell, carrer de l'Avall, passeig Joaquim Matas, carrer de Munt, plaça de la vila, passeig Verge de Montserrat i parc de Ca l'Alfaro.

Horari
A les 10:00 hores, plantada