Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Notícies Marcs Festes 2011 Sant Andreu 2011

 Tos els actes són gratuïts, excepte:

- XVIII Torneig de Golf Sant Andreu, modalitat stableford: cal fer inscripció prèvia, del 14 al 25 de novembre, de dilluns a divendres, de 10h a 14h. Heu d’estar empadronats a Llavaneres. Trobareu la butlleta d’inscripció a l’Ajuntament i al web www.santandreudellavaneres.cat  
Preu: 45 € no socis / 22 € socis amb el carnet.

 Cine Fòrum: El perro mongol (Alemanya, 2005), de Byambasuren Davaa

Nansal, la filla gran d'una família de nòmades mongols, es troba un dia un cadell mentre recull fems prop de casa seva. Des del primer moment s'encapritxa amb el gosset, però, quan el duu a casa, el seu pare té por que els porti mala sort, ja que creu que pot ser descendent de llops, i li demana que se'n desfaci immediatament. No obstant això, a pesar e les ordres del seu pare, Nansal es queda amb el cadell. El perro mongol ens explica la història de l'antic vincle que existeix entre l'home i el gos, i el significat especial que aquest vincle té a Mongòlia per a l'etern cicle de la reencarnació.


 Teatre: Terra baixa és una de les obres més populars d’Àngel Guimerà i una de les més representades i traduïdes de la llengua catalana que ha esdevingut tot un clàssic del repertori teatral català.

Aquest drama en prosa planteja de forma magistral l’oposició entre el pla corromput (la terra baixa) i la muntanya incontaminada (la terra alta). El protagonista, en Manelic, un home senzill i primitiu, és cridat per casar-se amb la Marta, una noia de la terra baixa que fins aleshores havia estat obligada a mantenir relacions íntimes amb el seu amo, en Sebastià, el qual pretén continuar-les més enllà del que per a ell és un matrimoni de conveniència. La Marta, envilida per la relació forçada amb en Sebastià, troba en l'amor d'en Manelic la força per esdevenir lliure i trencar la dependència que la subjectava a en Sebastià.


Correfoc: Normativa de seguretat del correfoc de la Festa Major de Sant Andreu, d’acord amb el RD 563/2010 de 7 de maig:

Mapa Correfoc Sant Andreu 2011. Com a mesures de seguretat bàsiques caldrà:

•Mantenir portes i finestres tancades, persianes abaixades, aparadors i vidres protegits i tendals recollits, i no tenir roba estesa o altres elements.

•No col•locar cap element que pugui obstaculitzar el desenvolupament de l’actuació o el pas fluid de la gent (testos, taules...).

•No llançar aigua fins que no hagi acabat l’actuació.

•No encendre foc ni fumar a prop de les bosses o contenidors del material pirotècnic.

•No envair l’espai on el grup de foc fa l’actuació i no agafar ni destorbar cap dels seus membres.

Com a mesures de protecció per a les persones caldrà:

 •Portar roba de cotó, preferiblement vella, amb mànigues i pantalons llargs, i coll tancat. Eviteu la roba de fibra sintètica.

•Portar un barret que us cobreixi tot el cap, i mocador de coll de cotó.

•Portar un calçat adequat (esportiu, etc.) i tancat.

•No demanar al veïnat que llanci aigua fins que no hagi acabat l’actuació (ja que la pólvora mullada pot tenir efectes imprevisibles).

•No envair l’espai on el grup de foc fa l’actuació i no agafar ni destorbar cap de les persones que en són membres.

•Seguir en tot moment les indicacions de les persones integrants del grup de foc i dels serveis d’ordre públic.

 

L’Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres agraeix a totes les entitats, associacions i particulars la col·laboració i participació en els actes de la Festa Major de Sant Andreu.

LA REGIDORIA DE CULTURA I FESTES ES RESERVA EL DRET DE MODIFICAR AQUEST PROGRAMA SI HI HA CIRCUMSTÀNCIES ESPECIALS QUE HO EXIGEIXEN.

 

Per fer seguiment de la Festa Major de Sant Andreu 2011 podeu consultar el web municipal www.santandreudellavaneres.cat, el canal de televisió comarcal M1TV i també el Portal Multimedia Llavaneres.