Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Notícies Marcs Festes 2011 Nadal 2011
Els voluntaris de Salvem l'ermita conviden a visitar-lo els dies 18, 28 i 30 de desembre, i 8, 15 i 22 de gener

Pessebre a l'ermita de Sant Sebastià

Salvem l'ermita convida a visitar el monumental pessebre que els voluntaris han elaborat a l'ermita de Sant Sebastià. La iniciativa té com a objectiu recollir fons per a la rehabilitació de l'edifici, que es troba en força mal estat. Qui ho vulgui pot pujar a veure'l els dies 18, 28 i 30 de desembre, i 8  i15 de gener, d'11.30 a 13.30 hores, a canvi d'un petit donatiu a benefici de l'ermita. Preneu nota també de la cantada de nadales del dia 26 de desembre i de l'Aplec, que es farà el 22 de gener.

Pessebre a l'ermita de Sant Sebastià

 

Els voluntaris fa setmanes que treballen en aquesta iniciativa i ara ja preparen també el proper Aplec de Sant Sebastià, que se celebrarà el 22 de gener. Com sempre, hi haurà paradetes, sorteig de regals i coca per a tothom. La trobada al pla de l'ermita, a partir de les 11 del matí, i a les 13.00 hores, missa. A més, com a novetat, conviden tothom a cantar nadales a l'ermita el proper dilluns 26 de desembre, diada de Sant Esteve, de 12 a 13.30 hores. De moment, us convidem a veure aquestes fotos de l'elaboració del pessebre!

Pessebre a l'ermita de Sant Sebastià Pessebre a l'ermita de Sant Sebastià

Pessebre a l'ermita de Sant Sebastià Pessebre a l'ermita de Sant Sebastià

 

El pessebre l'han fet possible Andreu Ventura, Josep Roca, Tona Devesa, Joan Devesa, Joan Vivan, Josep Vivan i Guillem Coll. Fotos: Andreu Ventura.