Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Àrea de Serveis Centrals Promoció Econòmica, Empresa, Comerç, Turisme i Consum Notícies
Se servirà del 16 al 30 de novembre als restaurants participants
Pomes farcides  Bolets  Coca de Llavaneres

Les pomes farcides de Sant Andreu, la cuina del bolet i la coca de Llavaneres. Aquests són els protagonistes dels menús especials que del 16 al 30 de novembre serviran 4 restaurants locals amb motiu de la 14a Mostra Gastronòmica de Promoció de Productes Típics. A més de gaudir de la mostra, la vila convida a participar del programa que, el cap de setmana del 24 i 25 de novembre, omplirà d'activitat el passeig de la Mare de Déu de Montserrat, amb la finalitat de promoure aquests plats típics de la tardor i les postres més característiques de Llavaneres.

RESTAURANTS PARTICIPANTS A LA MOSTRA GASTRONÒMICA
Del 16 al 30 de novembre


MASIA BARTRÉS

Poma farcida a l’estil de Llavaneres (12,96 €)
Saltat de bolets del temps amb botifarra del Perol (8,64€)
Vedella amb bolets (7,02€)
(IVA inclòs)


CAN JAUME

Aperitiu Can Jaume
Raviolis amb llamàntol i ceps
Poma de Sant Andreu
Coca de Llavaneres
Vi Raïmat i Coca torrada amb tomàquet
Preu: 26,95€ (IVA inclòs)


GOOD & FUNNY

Saltejat de rossinyols, espàrrecs i llamàntol
Filet de vedella amb crema de pèsols ofegats
Xarrup de llimona
Poma a l’estil de la iaia Quica
Vi Ramon Bilbao, aigua i cafè
Preu: 48,00€ (IVA inclòs)


RESTAURANT LAS PALMERAS

Croquetes de ceps
Mini vol-au-vent de trompetes de la mort amb foie
Canelons entofonats de faisà o Crema de ceps amb pebre de Sechuan
Suprema de turbot sobre llit de rossinyols i cruixent de pernil o Terrina de cua de bou guisada amb llènegues
Sorbet de mandarina amb fons de Cointreau o Bunyols de xocolata amb gelat de plàtan
Servei d’aigües.
Cafès i infusions.
Petit fours
Preu: 38,50€ (IVA)