Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Notícies Marcs Culturals 2013 Centenari del Cardenal Vives i Tutó
L'Any Vives i Tutó proposa un concert d'orgue a l'església parroquial per a la nit de divendres i la Mostra de Teatre Dani Tàpias programa un espectacle de dansa amb la companyia INsomnes, dissabte a la nit

Música clàssica i dansa. Aquesta combinació arriba el proper cap de setmana a Llavaneres. Tres propostes amb entrada lliure. Aquest divendres, 31 de maig, a partir de les 21.30 hores, a l'església parroquial, Marcel Ferrer interpretarà un concert d'orgue inclòs en la programació de l'Any Vives i Tutó, que commemora el centenari de la mort del fill més il·lustre de la vila. Per a dissabte a la nit (22 hores), a la sala polivalent d'El Casal de Llavaneres, la 16a Mostra de Teatre Dani Tàpias presenta un espectacle de dansa. La companyia INsomnes de Mataró presenta a Llavaneres el seu primer espectacle de gran format. I, a més, diumenge a la tarda, hi ha una sessió de jazz a la sala Cava d'El Casal de Llavaneres.

Concert d'orgue

El concert s'acompanyarà amb la projecció de l'audiovisual La mirada del cardenal, de Joan Devesa. La cita és divendres 31 de maig a les 21.30 hores a l'església parroquial de Sant Andreu de Llavaneres.

Programa

Programa

Fitxer: programa_Concert_d_orgue.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 5
Mida: 3.86 MB

Dansa

La companyia INsomnes de Mataró presenta l'espectacle Hebe, dissabte 1 de juny, a partir de les 22 hores, a la sala polivalent d'El Casal de Llavaneres. Es tracta de la segona proposta de la Mostra de Teatre Dani Tàpias, que es va posar en marxa a l'abril amb l'obra Perruqueria de senyores, a càrrec del Centre Cultural de Mongat.

Les ballarines Bàrbara Martín i Carla Pérez, d'INsomnes, expliquen a Hebe el viatge organitzat i absurd de dues criatures. Un cicle vital: néixer, viure i morir, que no s'adapta al seu desig de romandre sempre joves... Podeu conèixer-les aquí.

Companyia Insomnes

Diumenge a la tarda, sessió de jazz

Per a la tarda de diumenge 2 de juny, encara hi ha una altra proposta cultural més. La sala Cava d'El Casal de Llavaneres serà escenari d'un concert de jazz a càrrec de Barbuts Jazz Band, format per músics locals. El concert l'organitza la secció de Música d'El Casal de Llavaneres i l'entrada és lliure.