Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Àrea de Serveis Territorials Urbanisme Notícies
El govern municipal inclou la construcció del pavelló municipal en la proposta de pressupost per al 2014

La construcció del nou pavelló d'esports, a tocar del camp de futbol municipal, és una de les dues inversions principals que el govern municipal confia a poder executar durant el 2014, juntament amb la urbanització de l'aparcament del passeig de Jaume Brutau. Si el pressupost tira endavant, la previsió és poder adjudicar les obres cap a l'estiu. La planificació és licitar una primera fase que inclouria la construcció del pavelló, les grades i els magatzems, i com a millora incorporaria els vestidors. El preu de sortida de l'obra és d'1,4 milions d'euros, que es preveu finançar en part amb una subvenció de la Diputació de Barcelona i amb el suport del Consell Català de l'Esport .

L'alcalde de Llavaneres, Bernat Graupera, ha destacat que la construcció del nou pavelló és una "obra prioritària per al poble" i ha comentat que l'equip de govern municipal està treballant per aconseguir el màxim de finançament supramunicipal. D'una banda, l'Ajuntament disposa d'una subvenció de 500.000 euros de Xarxa Barcelona de la Diputació. A més, compta amb una aportació de 800.000 euros del Consell Català de l'Esport, que es finançarà a través de l'Institut Català de Finances. L'Ajuntament haurà d'avançar els diners, i els recuperarà en nou anualitats. Graupera confia que el pressupost per al 2014 podrà tirar endavant amb el màxim suport possible per fer possible la construcció del pavelló i també el condicionament de l'aparcament de Jaume Brutau.

El projecte que l'equip de govern defensa és un pavelló amb tres pistes PAV 3, amb graderies i vestidors, que s'aixecarà a peu de l'avinguda de Sant Andreu, al costat del camp de futbol i davant de l'Escola Serena Vall. El projecte es preveu fer en tres fases, per esglaonar la inversió que requereix l'obra. La primera fase inclou la construcció del pavelló, de les grades i dels magatzems. La segona fase es reserva per als vestidors, tot i que la voluntat del consistori és que es pugui incorporar com una millora de la primera fase. Per a una tercera fase, quedaria pendent la construcció del vestíbul i l'entrada, tal com informa la regidora d'Urbanisme i Obres Públiques, Sandra Carreras.

Plànols

Ubicació del nou pavelló municipal d'esports