X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 08.10.2013
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Fer conviure vehicles, bicis i vianants
L'Ajuntament planeja condicionar l'esplanada de Jaume Brutau perquè l'aparcament de vehicles convisqui amb els ciclistes i els vianants en un espai paisatgísticament més integrat

L'Ajuntament de Llavaneres ha sol·licitat a la Generalitat un canvi de qualificació urbanística del Pla d'Ordenació Municipal (POUM) per poder tirar endavant el projecte de condicionament de l'esplanada del passeig de Jaume Brutau. La Regidoria d'Urbanisme i Obres Públiques ha planificat un espai de zona verda amb aparcament per a turismes i passeig per a vianants i ciclistes. Amb el canvi de qualificació, que passaria de verd forestal a verd de jardí, es podria asfaltar una part de l'esplanada, que actualment és de sauló.

Aparcament de Jaume Brutau

En cas que es pugui tirar endavant, el projecte s'executarà en diverses etapes. La previsió és que durant el 2014 es pugui pavimentar la part destinada a estacionament de vehicles. Tot i que ocuparia menys espai que ara, hi haurà el mateix nombre de places d'aparcament que fins ara. Aquest paviment reduirà les molèsties que el sauló causa actualment als veïns, per la pols que genera el moviment de vehicles.

Posteriorment, caldrà planificar el condicionament de la zona de jardí, amb dunes de sorra i vegetació, i de l'espai reservat a vianants i ciclistes.

El projecte està pendent ara de l'aprovació de canvi de qualificació urbanística d'aquest espai per part de la Direcció General d'Urbanisme de la Generalitat de Catalunya. Una modificació que el ple de l'Ajuntament va aprovar en la sessió plenària del 30 de setembre.

Diputació de Barcelona
^