Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Àrea de Serveis Centrals Promoció Econòmica, Empresa, Comerç, Turisme i Consum Documents

DE PRIMER PER A PICAR :

CREMA DE CARBASSA

AMANIDA DE TOMÀQUET AMB CEBA TENDRA I TONYINA

TRINXAT AMB CANSALADA CRUIXENT

PEIXET FREGIT

MUSCLOS A LA MARINERA

DE SEGON PLAT A ESCOLIR:

BACALLÀ AL MOUSSE DE LLIMONA GARRAPINYADA

VENTRESCA DE TONYINA A LA BRASA

ARROS DE VERDURES AMB BACALLLA I BOTIFARRA NEGRA

PAELLA MARINERA

POMA FARCIDA DE SANT ANDREU

CONFIT D’ÀNEC

DE POSTRES:

                                                                            CARRO DE PASTISSERIA


COCA TORRADA AMB TOMÀQUET

BODEGA : RAIMAT BLANC CLAMOR / BODEGA DE ABALOS

DIMECRES TANCAT, EL MENU S’OFERIRÀ ENTRE SETMANA, ELS CAP DE SETMANA ES SERVEIX NOMÉS PER ENCÀRREC