Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Àrea de Serveis Centrals Promoció Econòmica, Empresa, Comerç, Turisme i Consum Notícies

Menú divendres 28 novembre

- Amanida de l´hort
- Fideuà marinera
- Macarrons amb salsa funghi
- Callos amb cigrons
- Crema de verdures  amb gorgonzola
- Ous a la mallorquina

- Pescadilla a l´andalusa
- Llaminera de porc amb confitura de tomàquet
- Braó de xai al forn amb patates panaderes
- Bistec amb ceba potxada
- Carn a la brasa a triar (pollastre, conill, botifarra, llom o peus de porc)

Postres, beguda i pa

10 euros

Menú cap de setmana 29-30 novembre

- Amanida amb gambetes saltejades, pesto i tomàquet concasse
- Timbal d’escalivada, ou ferrat i oli de tófona
- Macarrons amb salsa de bolets de temporada
- Escudella amb galets i pilota

- Pollastre o conill a la brasa amb all i oli
- Bacallà confitat en oli de romaní, ceba potxada, dauets de codony i virutes de pernil
- Cua de bou estofada
- Sèpia a la brasa amb verduretes
- “Picanya“ de vedella amb salsa de formatge gorgonzola

15 euros