Menú divendres 28 novembre
- Amanida de l´hort
- Fideuà marinera
- Macarrons amb salsa funghi
- Callos amb cigrons
- Crema de verdures amb gorgonzola
- Ous a la mallorquina
- Pescadilla a l´andalusa
- Llaminera de porc amb confitura de tomàquet
- Braó de xai al forn amb patates panaderes
- Bistec amb ceba potxada
- Carn a la brasa a triar (pollastre, conill, botifarra, llom o peus de porc)
Postres, beguda i pa
10 euros
Menú cap de setmana 29-30 novembre
- Amanida amb gambetes saltejades, pesto i tomàquet concasse
- Timbal d’escalivada, ou ferrat i oli de tófona
- Macarrons amb salsa de bolets de temporada
- Escudella amb galets i pilota
- Pollastre o conill a la brasa amb all i oli
- Bacallà confitat en oli de romaní, ceba potxada, dauets de codony i virutes de pernil
- Cua de bou estofada
- Sèpia a la brasa amb verduretes
- “Picanya“ de vedella amb salsa de formatge gorgonzola
15 euros