Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Àrea de Serveis Centrals Promoció Econòmica, Empresa, Comerç, Turisme i Consum Notícies
L'activitat obrirà, a les 11 del matí, el programa de la 16a Festa del Pèsol de Llavaneres

L'Ajuntament de Llavaneres ha encarregat a la xef llavanerenca Cristina Parés la realització del Taller del cuina del pèsol, que es farà divendres al matí dins del mercat setmanal del passeig de la mare de Déu de Montserrat i que és obert a tothom. Amb aquesta activitat, s'obrirà el programa de la 16a Festa del Pèsol de Llavaneres, que reserva propostes per a tot el cap de setmana.

Taller de cuinaCristina Parés, una emprenedora local que recentment ha posat en marxa l’empresa Criscooks, ha avançat les dues receptes escollides. Són: pèsols ofegats amb pilota de botifarra negra i emulsió de sàlvia i amanida de pèsols i favetes tendres amb cruixent de pernil i oli de menta. A més de veure’n l’elaboració, les persones que s’hi acostin podran degustar els dos plats cuinats amb pèsol garrofal de Llavaneres.

Parés cuina des de fa més de vint anys, i des de ben jove fa classes i cursos de cuina. En aquests moments, ensenyar a cuinar a Llavaneres i a Premià de Mar, i també treballa com a Personal Chef, una nova professió que a altres països és més habitual i que aquí és cada vegada més coneguda i valorada pel que suposa poder disposar d'un xef privat, per a ocasions especials o durant les vacances, a casa teva.

Dinamització del mercat

Aquesta és una de les primeres activitats de la Festa del Pèsol 2015, però també la primera acció dins la campanya de dinamització del mercat, que ve acompanyada de la instal·lació d’una parada de venda de maduixes del Maresme que hi estarà dues setmanes.