Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Àrea de Serveis Centrals Promoció Econòmica, Empresa, Comerç, Turisme i Consum Notícies
La segona sessió del Forma't dóna pautes als majors de 45 anys per trobar feina

La segona xerrada del Forma’t 2015 a Llavaneres va reunir, dimecres, a la Biblioteca, un grup de persones majors de 45 anys interessades a trobar feina. La xerrada, a càrrec de la tècnica local d’ocupació, Anna Masvidal, va ser molt pràctica i participativa.

Forma't 2015El punt de partida va ser demanar-los que considerin que inicien una nova etapa en la seva recerca de feina. La proposta els van engrescar i va generar molta participació i intervencions dels assistents.

La ponent va parlar de la importància de mantenir activa la xarxa de contactes, el networking, ja que és l´eina més efectiva per trobar una feina, especialment a partir d'aquesta edat.

Segons va detallar, el 75% de les ofertes són ocultes, és a dir, no es donen a conèixer a través de cap mitjà (internet, premsa...) i en canvi es cobreixen de manera directa.

Fins a mitjans de desembre, a través del cicle Forma´t, s'han programat diverses sessions per fomentar la formació i l'ocupació dedicades a la recerca de feina, l'emprenedoria i les noves tecnologies.