Anar a la plana de números del butlletí
Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres
BUTLLETÍ ELECTRÒNIC8 de març de 2018 - Actualitat municipal

DARRERES INFORMACIONS PUBLICADES

NOTÍCIES AL WEB

Prèviament a l´inici del període de preinscripcions escolars, els centres educatius públics del municipi organitzen diverses jornades de portes obertes per donar a conèixer la seva oferta formativa i instal·lacions. Consulteu les dates i horaris de visites i jornades de portes obertes.


A través del següent formulari us podeu inscriure per estar presents als diversos espais d´exposició i participació previstos en la nova celebració de la Festa del Pèsol que tindrà lloc del 13 al 15 d´abril.


L'Ajuntament ha impulsat un programa especial d'activitats que s'allargarà durant tot el mes. Accediu al formulari d'inscripcions!


Aquest divendres s'inaugura una exposició a la Biblioteca sobre dones de la nostra vila.


Durant els darrers dies diversos representants del govern municipal i l’Ajuntament han visitat l’Institut i el Casal de Joves per copsar les inquietuds dels més joves i animar-los a participar en els processos ‘Tu Tries’ i ‘Redibuixem el Labandària’.


Aquest divendres 9 de març s’inaugura la mostra titulada ‘Ritmes infinits’ d’aquest destacat escultor mataroní. L’exposició es pot visitar fins al 8 d'abril.


La Llar d´Infants Pública Minerva acull un conjunt de sessions de Música en Família per experimentar un primer contacte amb la sensibilització musical.









Rebeu aquest missatge per:

1.) Heu contactat alguna vegada amb nosaltres o
2.) Us hi heu subscrit via web

No en voleu rebre? Cliqueu aquí i no us l'enviarem més.

AJUNTAMENT DE SANT ANDREU DE LLAVANERES

Plaça de la Vila, 1
08392 Sant Andreu de Llavaneres
Tel. 937023600