Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 02.03.2018
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Comencen els tallers Ballmanetes per fer gaudir pares i infants amb la música i el moviment
La Llar d´Infants Pública Minerva acull un conjunt de sessions de Música en Família per experimentar un primer contacte amb la sensibilització musical.

Sant Andreu de Llavaneres continua treballant per consolidar-se com a vila educadora impulsant iniciatives en tots els nivells de les etapes formatives dels infants i joves. Amb aquest objectiu l'Escola Municipal de Música Llavaneres ha posat en marxa el Taller Ballmanetes, una activitat composada de 4 sessions d'una hora en què els infants de 4 a 36 mesos i els seus pares experimentaran conjuntament a través de la música i el moviment.

Les activitats, dinamitzades per professora especialista de l'escola de música,  inclouen cantarelles, jocs de falda, experimentació amb instruments de petita percussió, jocs dansats i altres elements musicals amb els quals es despertarà i potenciarà el vincle infant-adult.

El passat 17 de febrer es va celebrar la primera sessió que va comptar amb un total de 16 famílies. Els propers tallers tindran lloc el 17 de març, el 14 d’abril i el 12 de maig. Les inscripcions per a aquestes activitats ja estan tancades.

Per a més informació, contacteu amb l’Escola Municipal de Música a escolamusica@ajllavaneres.cat o al 937 929 280.

taller musica ballmanetes

Diputació de Barcelona
^