X
A partir del 17 d'octubre, Llavaneres aposta per la recollida porta a porta de les escombraries!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 01.03.2018
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Es posa en marxa un servei de transport urbŕ alternatiu per als veďns afectats per les obres de l'avinguda Pau Casals

L’Ajuntament oferirŕ als veďns i veďnes usuaris del transport públic afectats pels talls de les obres de renovació del clavegueram que siguin majors de 65 anys  o bé tinguin la mobilitat reduďda i s’hagin donat d'alta prčviament a l'OAC un servei de taxi gratuďt a demanda que estarŕ disponible tots els dies de la setmana.

l proper 19 de març comencen les obres de renovació del clavegueram de l’Avinguda Pau Casals. Unes obres que s’executaran en diversos trams, que s’allargaran fins al 18 de maig i que afectaran plenament la circulació d’aquest vial a causa dels diversos talls i restriccions al trànsit.  

Afectacions al servei de la línia d’autobús C22
Una de les principals afectacions que provocaran aquestes obres serà l’anul·lació temporal de la parada de l’autobús urbà C22 a la mateixa Avinguda Pau Casals, concretament, a l’alçada  de pisos d'en Tordera. Per aquest motiu, l’Ajuntament va convocar els veïns i veïnes afectats per la desaparició temporal d’aquesta parada per explicar la posada en marxa d’un servei de transport urbà alternatiu que els permeti continuar desplaçant-se amb la màxima normalitat. Des de la Regidoria de Mobilitat s’ha tancat un conveni amb els taxistes del municipi per tal que donin cobertura, de manera gratuïta, a les necessitats de transport dels veïns i veïnes durant les mateixes hores que el servei d’autobús, i al llarg de tots els dies de la setmana. Per tal de garantir l’efectivitat del servei, es posarà en funcionament una central de reserves a la qual els veïns i veïns podran trucar per reservar el servei de taxi. Aquesta reserva s’haurà de fer, com a molt tard, abans de les 20 hores del dia anterior.  El servei estarà operatiu a partir del de mateix 19 de març i el telèfon de reserves serà el 900 69 65 66.

Segons va explicar el regidor de Mobilitat, Joan Rubal,l’objectiu de la posada en marxa d’aquesta iniciativa és donar el màxim servei a ciutadans amb necessitats específiques com els majors de 65 anys, els discapacitats i acompanyants o les persones amb mobilitat reduïda”

Les obres de renovació de clavegueram de l’Avinguda Pau Casals s’allargaran des del dilluns 19 de març fins al 18 de maig. Per tal de facilitar l’arribada de vehicles particulars fins a la zona s’indicaran diversos passos i accessos alternatius.

Per a més informació respecte aquest servei, els ciutadans poden dirigir-se a l'Ajuntament a través del correu de la Regidoria de Mobilitat (llava.mobilitat@ajllavaneres.cat) o bé adreçar-se directament a l’OAC.

Consulteu el document informatiu.

TAD versió definitiva

TAD versió definitiva

Fitxer: Triptic_TAD_Llavaneres_versio_definitiva.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 591.11 kB

Diputació de Barcelona
^