Aquest dijous 26 d'abril es posarà en marxa el programa de la 13a Festa del Pèsol, amb el tradicional sopar de gala, que aquest any organitza el restaurant Masia Graupera. En el decurs del sopar es farà lliurament del distintiu del Pèsol d'Or i, com a novetat, de la Coca d'Or. Per a inscripcions, cal que empleneu aquest formulari. Hi ha temps fins dimecres 25 a les 14 h. Els comensals podran degustar un magnífic menú, a base de cinc plats, un gintònic i postres; tot amb el pèsol com a protagonista.
La proposta començarà amb un aperitiu, a base de foie amb gelatina de pèsol, continuarà amb un entrant que combinarà el pèsol amb el marisc. Tot seguit se servirà un primer plat, una recepta tradicional de pèsols a l'estil de la iaia, i dos segons plats. Abans de les postres, s'oferirà un gintònic amb verduretes, pèsols i cítrics. Podeu veure el detall del menú elaborat per Masia Graupera tot seguit.
Menú del 5è Sopar del Pèsol
Aperitiu
Foie amb gelatina de pèsol
Entrant
Crema de pèsols amb escamarlans
Primer plat
Pèsols a l’estil de la meva àvia (en pau descansi)
Segon plat de peix
Suquet de peix amb aquestes perles dels horts de Llavaneres
Segon plat de carn
Filet de vedella amb gorgonzola i caviar verd de Llavaneres
Prepostre
Gintònic de verduretes, entre elles pèsols i cítrics
Postres