X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 23.04.2012
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Últims dies per inscriure's al sopar del pèsol
El sopar tindrà lloc aquest dijous a les 21 hores al restaurant Masia Graupera

Pèsols ofegats de LlavaneresAquest dijous 26 d'abril es posarà en marxa el programa de la 13a Festa del Pèsol, amb el tradicional sopar de gala, que aquest any organitza el restaurant Masia Graupera. En el decurs del sopar es farà lliurament del distintiu del Pèsol d'Or i, com a novetat, de la Coca d'Or. Per a inscripcions, cal que empleneu aquest formulari. Hi ha temps fins dimecres 25 a les 14 h. Els comensals podran degustar un magnífic menú, a base de cinc plats, un gintònic i postres; tot amb el pèsol com a protagonista.

La proposta començarà amb un aperitiu, a base de foie amb gelatina de pèsol, continuarà amb un entrant que combinarà el pèsol amb el marisc. Tot seguit se servirà un primer plat, una recepta tradicional de pèsols a l'estil de la iaia, i dos segons plats. Abans de les postres, s'oferirà un gintònic amb verduretes, pèsols i cítrics. Podeu veure el detall del menú elaborat per Masia Graupera tot seguit.

Menú del 5è Sopar del Pèsol

Aperitiu
Foie amb gelatina de pèsol

Entrant
Crema de pèsols amb escamarlans

Primer plat
Pèsols a l’estil de la meva àvia (en pau descansi)

Segon plat de peix
Suquet de peix amb aquestes perles dels horts de Llavaneres

Segon plat de carn
Filet de vedella amb gorgonzola i caviar verd de Llavaneres

Prepostre
Gintònic de verduretes, entre elles pèsols i cítrics

Postres

Informació relacionada
La degustació popular de pèsol garrofal i de coca de Llavaneres de la 13a Festa del Pèsol de Llavaneres torna a omplir de visitants el parc de Ca l'Alfaro en un diumenge assolellat
Fira i degustació popular de pèsol garrofal i de coca de Llavaneres, en el parc de Ca l'Alfaro, dissabte 28 i diumenge 29 d'abril de 2012
Diumenge, 29 d'abril de 2012
Elaborats pels restauradors de la vila i d´altres delícies ofertes pels diversos establiments locals
Diumenge, 29 d'abril de 2012
Exposició i venda a càrrec de productors de pèsols i comerciants, i taller infantil
Dissabte, 28 d'abril de 2012
Activitat infantil amb recuperació dels jocs tradicionals de cucanya
Dissabte, 28 d'abril de 2012
Exposició i venda a càrrec de productors de pèsols i comerciants, i tallers infantils
Gaspar Sala recull la distinció de la 1a Coca d'Or i Marc Bertran és guardonat amb el Pèsol d'Or
Divendres, 27 d'abril de 2012
Divendres, 27 d'abril de 2012
El centre neuràlgic de la celebració és el parc de Ca l'Alfaro
Dijous, 26 d'abril de 2012
Organitzat pel restaurant Masia Graupera
L'empresa Nutrilab, que té encarregats els controls de la marca de garantia de qualitat, ha visitat avui els cinc camps de pèsols i també les quatre pastisseries que elaboren la Coca de Llavaneres
Diputació de Barcelona
^