Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada L'Ajuntament Alcaldia Documents
Sant Andreu de Llavaneres us dona la benvinguda

Agenda de l'alcalde

Nani Mora llistatBenvinguts a casa vostra,

És un plaer saludar-vos i donar-vos la benvinguda a Sant Andreu de Llavaneres. Una vila agradable i tranquil·la que destaca pel seu entorn i ubicació, entre la costa i la muntanya, per la seva reconeguda gastronomia i, sobretot, per la seva qualitat de vida. A Llavaneres ens agrada dir que compartim privilegi: el privilegi de viure-hi, de treballar-hi o de simplement passar-hi una estona.

L'Ajuntament de Llavaneres que tinc l’honor de presidir treballa amb l’objectiu comú de fer de Llavaneres un poble més viu, dinàmic i cohesionat. Un poble que atengui totes les demandes dels seus vilatans i que sigui capaç de generar oportunitats per a tots els llavanerencs i llavanerenques.

Aquest equip de govern està compromès en actuar dia rere dia al costat dels veïns i veïnes, de les entitats i associacions, per tal de convertir Llavaneres en una vila de i per a les persones, un indret on totes les actuacions tinguin una incidència positiva en el benestar i la millora de la qualitat de vida de les persones.  

Així mateix, un dels nostres objectius és apropar la gestió municipal a la ciutadania, fent-la més transparent i participativa. És per aquest motiu que us convidem a navegar en aquest nou web municipal, un espai virtual totalment renovat amb la voluntat que aquest sigui més accessible i còmode. Com a govern municipal tenim molt clar que el web municipal ha de ser una eina de comunicació efectiva per al ciutadà, que permeti visualitzar l’acció de govern i que tingui una clara vocació de servei.


Estem a la vostra disposició!

Nani Mora i Buch
Alcalde de Sant Andreu de Llavaneres
alcaldia@ajllavaneres.cat

Save