Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Àrea de Serveis Centrals Promoció Econòmica, Empresa, Comerç, Turisme i Consum Notícies
El mític establiment llavanerenc va rebre el Premi Nacional als Establiments Comercials Centenaris de la mà del president de la Generalitat, Quim Torra

La pastisseria Sala, establiment emblemàtic de Sant Andreu de Llavaneres amb més de 150 anys d'història, ha rebut un reconeixement per part de la Generalitat de Catalunya. En concret ha rebut el Premi Nacional als Establiments Comercials Centenaris, de la mà del president Quim Torra, en un acte al Palau de la Generalitat.

El Departament d'Empresa i Coneixement del Govern vol fer una distinció especial a aquells establiments en actiu, que al llarg de més de cent anys han ofert un servei de qualitat i personalitzat. Per aquest motiu convoca aquests premis, i la Regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament i el Museu-Arxiu de de Sant Andreu de Llavaneres van animar a la pastisseria Sala perquè hi participés.

D'aquesta manera, el mític establiment ha vist reconeguda la seva trajectòria de manera oficial i es converteix en una de les botigues més antigues del país. Enhorabona!