X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 19.10.2018
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Pastisseria Sala Quim Torra
La Generalitat reconeix la pastisseria Sala pels seus 150 anys d'activitat
El mític establiment llavanerenc va rebre el Premi Nacional als Establiments Comercials Centenaris de la mà del president de la Generalitat, Quim Torra

La pastisseria Sala, establiment emblemàtic de Sant Andreu de Llavaneres amb més de 150 anys d'història, ha rebut un reconeixement per part de la Generalitat de Catalunya. En concret ha rebut el Premi Nacional als Establiments Comercials Centenaris, de la mà del president Quim Torra, en un acte al Palau de la Generalitat.

El Departament d'Empresa i Coneixement del Govern vol fer una distinció especial a aquells establiments en actiu, que al llarg de més de cent anys han ofert un servei de qualitat i personalitzat. Per aquest motiu convoca aquests premis, i la Regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament i el Museu-Arxiu de de Sant Andreu de Llavaneres van animar a la pastisseria Sala perquè hi participés.

D'aquesta manera, el mític establiment ha vist reconeguda la seva trajectòria de manera oficial i es converteix en una de les botigues més antigues del país. Enhorabona!

Diputació de Barcelona
^