Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada └rea de Serveis Centrals Promociˇ Econ˛mica, Empresa, Comerš, Turisme i Consum NotÝcies
Les imatge s'han de publicar a Instagram abans del 30 de novembre: caldrÓ etiquetar @ajllavaneres i incloure a la publicaciˇ #boletsllavaneres

La Regidoria de Promociˇ Econ˛mica, Empresa, Comerš, Turisme i Consum convida a participar en un concurs fotogrÓfic dedicat a la difusiˇ de la cultura micol˛gica local. El tradicional concurs de bolets de la fira gastron˛mica de tardor es trasllada aquest any, a causa de la pandŔmia, a Instagram. El concurs s'obre a tothom i estÓ dotat amb dos premis de 100 euros cadascun.

Bolets

Categories de participaciˇ i premis

a) Per a la fotografia artÝstica amb mÚs varietat d’espŔcies de bolets. Cada fotografia pot mostrar un mÓxim de dos bolets per espŔcie: 100 €.
b) Per a la fotografia artÝstica amb el bolet mÚs rar: 100 €.

  • NomÚs hi podrÓ haver un guanyador per cada categoria.
  • El jurat valorarÓ la quantitat d’espŔcies diferents presentades a la imatge i la qualitat tŔcnica i artÝstica de la fotografia i el bolet mÚs rar o estrany presentat a la imatge i la qualitat tŔcnica i artÝstica de la fotografia, segons el cas.
  • El jurat, format per persones de l’Agrupaciˇ Micol˛gica Berguedana, emetrÓ el veredicte a travÚs del web municipal i de les xarxes socials municipals el dijous 10 de desembre de 2020.

  • El jurat es reserva la facultat de resoldre qualsevol aspecte no previst en aquesta convocat˛ria i especialment a declarar el premi desert. El seu veredicte serÓ inapelĚlable.

Inscripciˇ i termini

  • La inscripciˇ al concurs Ús gratu´ta i es formalitza en el mateix moment en quŔ es publiqui la fotografia a Instagram.
  • CaldrÓ que s’etiqueti l’Ajuntament de Llavaneres (@ajllavaneres) i que s’utilitzi l’etiqueta #boletsllavaneres. NomÚs es valoraran aquelles publicacions que es puguin recuperar i no pas les que es publiquin de forma efÝmera.
  • Entraran a concurs totes les fotografies que compleixin aquest requisit i que es publiquin entre l’obertura de la convocat˛ria i el 30 de novembre, coincidint amb la celebraciˇ de la Festa Major d’hivern de Llavaneres en honor al seu patrˇ, Sant Andreu.