X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 04.11.2020
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Llavaneres convoca un concurs fotogràfic dedicat als bolets
Les imatge s'han de publicar a Instagram abans del 30 de novembre: caldrà etiquetar @ajllavaneres i incloure a la publicació #boletsllavaneres

La Regidoria de Promoció Econòmica, Empresa, Comerç, Turisme i Consum convida a participar en un concurs fotogràfic dedicat a la difusió de la cultura micològica local. El tradicional concurs de bolets de la fira gastronòmica de tardor es trasllada aquest any, a causa de la pandèmia, a Instagram. El concurs s'obre a tothom i està dotat amb dos premis de 100 euros cadascun.

Bolets

Categories de participació i premis

a) Per a la fotografia artística amb més varietat d’espècies de bolets. Cada fotografia pot mostrar un màxim de dos bolets per espècie: 100 €.
b) Per a la fotografia artística amb el bolet més rar: 100 €.

  • Només hi podrà haver un guanyador per cada categoria.
  • El jurat valorarà la quantitat d’espècies diferents presentades a la imatge i la qualitat tècnica i artística de la fotografia i el bolet més rar o estrany presentat a la imatge i la qualitat tècnica i artística de la fotografia, segons el cas.
  • El jurat, format per persones de l’Agrupació Micològica Berguedana, emetrà el veredicte a través del web municipal i de les xarxes socials municipals el dijous 10 de desembre de 2020.

  • El jurat es reserva la facultat de resoldre qualsevol aspecte no previst en aquesta convocatòria i especialment a declarar el premi desert. El seu veredicte serà inapel·lable.

Inscripció i termini

  • La inscripció al concurs és gratuïta i es formalitza en el mateix moment en què es publiqui la fotografia a Instagram.
  • Caldrà que s’etiqueti l’Ajuntament de Llavaneres (@ajllavaneres) i que s’utilitzi l’etiqueta #boletsllavaneres. Només es valoraran aquelles publicacions que es puguin recuperar i no pas les que es publiquin de forma efímera.
  • Entraran a concurs totes les fotografies que compleixin aquest requisit i que es publiquin entre l’obertura de la convocatòria i el 30 de novembre, coincidint amb la celebració de la Festa Major d’hivern de Llavaneres en honor al seu patró, Sant Andreu.
Diputació de Barcelona
^