Escut de Sant Andreu de Llavaneres
Portada Àrea de Serveis Centrals Promoció Econòmica, Empresa, Comerç, Turisme i Consum Agenda 13-05-2021
Adreçat especialment a treballadors del sector de restauració i comerç

OBJECTIUS

Conèixer els tipus d'aliments i la contaminació a què són susceptibles.
Aprendre pautes d'higiene, manipulació i manteniment de locals per tal de treballar amb aliments de manera segura i evitar contaminacions.
Conèixer la normativa en matèria d'alimentació i altres problemes relacionats amb l'alimentació no derivats de contaminacions com al·lèrgies i intoleràncies.

CONTINGUTS

  • Els aliments
  • Tipus d'aliments
  • Contaminació microbiana dels aliments
  • Manipulació i higiene alimentària
  • Higiene del manipulador
  • Higiene del local
  • Pràctiques higièniques per a la manipulació d'aliments
  • Legislació alimentària aplicable
  • Normativa actual genèrica
  • Aliments al·lèrgens i intoleràncies