Tres sessions en línia, de 2 hores 40 minuts, els dies 20, 27 i 29 d'octubre, els dies 20 1 27 de 17.30 a 20 h i el dia 29 de 17 a 20.30 h. Exposició de cada recepta acompanyada de presentació PowerPoint i retorn per a cada recepta a la visió de grup, amb preguntes senzilles per mantenir l'atenció de les persones participants. A més, es proposa un exercici a cada sessió aplicable a l'empresa participant, per portar fet per a la següent sessió.
OBJECTIUS
- Donar a conèixer aquells aspectes bàsics de les finances que qualsevol professional i/o persona empresària de la pime o persona empresària individual hauria de saber fer i gestionar per diagnosticar i optimitzar les seves finances, finançar els seus projectes i incrementar els resultats del seu negoci.
- Treballar dotze receptes que hem de saber cuinar per optimitzar la gestió financera de l'empresa. Receptes que prenen molta més importància en aquesta etapa post-Covid.
PERFIL PARTICIPANTS
Personal de les empreses i persones empresàries de pimes i microempreses sense coneixements financers, que vulguin adquirir en tan sols dues sessions aquells aspectes clau o receptes que s'han de saber per diagnosticar i gestionar amb èxit les finances de l'empresa.
