X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 19.07.2016
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Quatre nits als jardins de Can Caralt
Llavaneres convida a un nou cicle de concerts a la fresca del 5 al 26 d'agost

Del 5 al 26 d'agost, arriba a Llavaneres la segona edició del cicle musical Can Caralt, obert per vacances. Seran quatre concerts a càrrec de reconeguts conjunts i artistes musicals, en un espai únic com ho són els jardins de Can Caralt. Tots els divendres d'agost a la nit, a partir de les 22 hores, i amb entrada lliure. És una proposta de la Comissió de Festes, amb el suport de la Regidoria de Cultura i Festes. L'estrena, l'any passat, es va superar amb molt bona nota. L'objectiu és clar: portar a Llavaneres música de qualitat en petit format i per a tots els públics.

Comèdia musical per començar

Duo Tocatta

El Duo Tocatta és l'encarregat d'obrir el cicle musical d'aquest estiu. Serà divendres 5 d'agost. El duet, format per Joan Torrentó al violí i Oriol López al piano, presentarà el seu espectacle Violintàstik

Violintàstik vol ser un espectacle familiar on, en clau d'humor, s'explica la història de la música de manera divulgativa i entretinguda. Aquí us n'oferim un tastet.

Continuem amb jazz

Òscar Font

El jazz sempre fa parada a Can Caralt, obert per vacances. En aquesta ocasió, el ritme el posarà Oscar Font Show, que actuarà a Llavaneres el 12 d'agost. Oscar Font, membre de La Locomotora Negra, oferirà un repertori de temes del jazz més clàssic però des d’un punt de vista molt personal.

Cançó d'autor

Clara Peya

Clara Peya visitarà Can Caralt, obert per vacances divendres 19 d'agost. Peya omplirà els jardins de Can Caralt amb la seva música pop i jazz d'autor. Pianista i compositora, Clara Peya està treballant en el seu setè disc Oceanes que sortirà a principis de 2017.

A Llavaneres, l'artista presentarà, acompanyada de tota la seva banda, el seu darrer treball Mímulus. Oferiran un repertori que, amb una forta marca personal, engloba dosis de pop, jazz i cançó d'autor. Clara Peya i els seus músics formen part d'una nova i molt talentosa generació de músics a Catalunya. Podeu escoltar un dels seus temes aquí.

Soul i R&B

Sara Pi

La segona edició del Can Caralt, obert per vacances es tancarà el 26 d'agost amb una artista revelació de l'actual panorama musical català, Sara Pi. Nascuda a Barcelona el 1986, té una àmplia formació musical i és cantant i compositora. El seu repertori inclou soul, funk, reggae y rhythm & blues.


El cartell

Can Caralt, festival de música d'estiu a Llavaneres

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Informació relacionada
Divendres, 26 d'agost de 2016
Versàtil cantant de rhythm & blues i soul
Divendres, 19 d'agost de 2016
Canço d'autor de música pop i jazz
Divendres, 12 d'agost de 2016
Quartet de jazz
Divendres, 5 d'agost de 2016
Música clàssica amb notes d'humor
Diputació de Barcelona
^