X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 25.07.2016
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Arriba el festival benèfic d'estiu
Aquest dissabte 30 de juliol, a partir de les vuit del vespre, Llavaneres contra el Càncer organitza el seu gran esdeveniment solidari al parc de Ca l'Alfaro

Festival de Llavaneres contra el càncer

Llavaneres contra el Càncer té tot a punt per a la celebració, dissabte 30 de juliol, d'una nova edició del festival benèfic. A partir de les vuit del vespre, al parc de Ca l'Alfaro, es podrà sopar -hi haurà entrepans freds i calents, i servei de bar- i a les deu de la nit s'obrirà el festival. Els diners que es recullin, juntament amb la recaptació de tot el curs, anirà directament a finançar la investigació mèdica contra el càncer a través de tres hospitals catalans: Sant Joan de Déu, el Centre de Mama de la Vall d'Hebron i l'ICO Badalona, ubicat a Can Ruti.

Save

Save

Save

Save

En primer lloc se servirà en sopar, que estarà amenitzat amb música en directe, i cap a les deu de la nit començaran les actuacions a càrrec de grups i entitats locals. El festival arrencarà amb dues actuacions de Llavaneres contra el càncer: la dels més petits i amb un número d'Amics per sempre dels Manolos, que volen ser un homenatge a les Olimpíades.Tot seguit, pujaran a l'escenari del parc de Ca l'Alfaro els grups de ball d'Escenika i de Gim Llavaneres, i també hi haurà flamenc i teatre musical.

A la mitja part es farà, com sempre, el sorteig de lots i regals. Són donacions que rep l'entitat i hi ha objectes de tota mena. Es poden aconseguir comprant una butlleta d'1 euro. L'entitat ven cada any unes 6.000 participacions. Ja a la segona part, serà el torn del grup de Llavaneres contra el càncer, que té preparades moltes sorpreses, com cada any. Només avancen que aquest any el tema són els anys 80.

Diputació de Barcelona
^