Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 26.09.2016
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Marta Bassa presenta "Ritmes" al Museu de Llavaneres
Bassa va guanyar el segon Concurs de Pintura i Escultura de Sant Andreu, ara a dos anys

La guanyadora de la segona edició del Concurs de Pintura i Escultura del Museu Arxiu, Marta Bassa, presenta aquesta tardor la seva obra a Llavaneres. L'exposició s'inaugura a Can Caralt divendres 30 de setembre, a les 19.30 hores, i es podrŕ visitar fins al 23 d'octubre. L'exposició porta per títol Ritmes.

Nascuda a Barcelona el 1962, Marta Bassa és una artista afincada a Caldes d'Estrac. A través d'aquesta exposició, Bassa vol mostrar una "diversitat minúscula d'aquest tot rítmic" que és la vida. A les seves obres hi plasma "unes solfes, el tecleig d'una màquina d'escriure, el brogit eixordidor de la maquinària tèxtil, unes ampolles, les passes amb sordina dins d'una catedral". Sons i objectes que, en alguns casos, poden anar composant les bandes sonores de tantes i tanes vides.

Tres mirades

Marta Bassa ja va exposar al Museu de Llavaneres al juny del 2015. Va ser en el marc d'una col·lectiva, titulada Tres mirades, a càrrec dels tres guanyadors del concurs de dibuix i pintura, celebrat per la Festa Major de Sant Andreu del 2014. Més informació, aquí. La col·lectiva i la individual formaven part del primer premi del concurs, que Bassa va guanyar amb una pintura al tremp titulada Sense títol.

L'horari de visita del Museu de Llavaneres és de dimecres a divendres de 17 a 20 h, dissabtes d'11 a 14 h i de 17 a 20 h els diumenges i festius d'11 a 14 h.

Més informació

Cartell

Cartell

Fitxer: Cartell_RITMES_Marta_Bassa_LOW.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 228.54 kB

Díptic informatiu

Díptic informatiu

Fitxer: Di__769_ptic_RITMES_Marta_Bassa_LOW__2_.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 344.87 kB

Save

Save

Save

Save

Diputació de Barcelona
^