X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 26.10.2016
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Cecilia Morales, a Can Caralt
La llavanerenca presenta 'Mar adentro', un viatge introspectiu a través de la pintura

Mar adentro

El Museu-Arxiu convida aquest divendres (19.30 h) a la inauguració d'una mostra de pintura molt especial. En primer lloc, perquè l'autora és una artista mexicana afincada a Llavaneres des de fa molt anys. A més, l'exposició és una invitació a redescobrir el nostre món interior a través d'una mirada reflexiva al mar. La pintura de Cecilia Morales és eclèctica, combina diferents tècniques i es troba a mig camí entre l'expressió abstracta i la figurativa. La mostra es podrà visitar fins al 20 de novembre a Can Caralt.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Cecília Morales va néixer a México DF el 1965, on va cursar la major part dels seus estudis i on va treballar i participar en les seves primeres exposicions. Va estudiar aquarel·la i oli en el taller del pintor Demetrio Llorden, andalús emigrat a Mèxic, i posteriorment es va diplomar en Sensibilització i expressió creativa a la Universitat Iberoamericana. Va ser després quan va començar els seus estudis de gravat en el taller de l'Instituto Nacional de Bellas Artes de San Miguel Allende, a Mèxic. El 1996 es trasllada a Barcelona, on ha estat membre del Reial Cercle Artístic. Actualment viu a Llavaneres i ha realitzat diverses exposicions individuals i col·lectives a Mataró i Barcelona.

L'autora ens explica l'exposició amb aquestes paraules: El Mar. No son pocos los que se han inspirado en él, en su abrazadora fuerza o en su insondable calma. Algunos, a manera de metáfora, lo han usado para plasmar unas líneas, o trasmitir unas notas que nos lleven a escuchar su imparable melodía. Para otros, quizá solo sea un pretexto para poseer un solo instante de su infinito vaivén. Yo, como muchos de ellos, también me he rendido a sus misterios, sirviéndome de él, como ese espejo donde veo la vida reflejada, en un intento por expresar lo que llevo dentro. 

Material informatiu

Cartell

Cartell

Fitxer: Cartell_MAR_ADENTRO_Cecilia_Morales_LOW.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 267.87 kB

Díptic

Díptic

Fitxer: Di__769_ptic_Cecilia_Morales_LOW.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 385.31 kB

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Diputació de Barcelona
^