Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 30.01.2008
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Es crea la comissió organitzadora de les Olimpíades 2008 de Llavaneres
Unes 35 persones van assistir ahir dimarts al vespre a la primera reunió per començar a preparar aquest macroesdeveniment, que se celebrarà a l'estiu
Mascota Olimpíades 2008La preparació de les Olimpíades 2008 de Llavaneres ja ha arrencat amb la creació de la comissió olímpica. Unes 35 persones, entre entitats i persones relacionades amb el món de l'esport, van assistir a la primera reunió convocada per l'Ajuntament per començar a treballar en aquesta cita, que se celebrarà a l'estiu. A la imatge, la mascota del 2004.

El regidor d'Esports, Josep Molins, i el tècnic de l'àrea Xavi Giménez van trobar-se ahir, dimarts 29 de gener, al vespre a la sala de plens de l'Ajuntament per presentar la proposta de les Olimpíades 2008. Es tracta d'un esdeveniment que se celebra cada quatre anys a Llavaneres, des de 1984, i que està plenament consolidat en el calendari esportiu local. Els objectius de l'organització són promocionar l'esport, potenciar els clubs esportius i contribuir a agermanar les diferents modalitats esportives.

De moment, s'ha fet un primer pas: la creació de la comissió olímpica, que està formada per 25 persones, i que està oberta a qui s'hi vulgui afegir. Per fer-ho, només cal contactar amb la Regidoria d'Esports. El següent pas serà crear grups de treball, agrupats per esports. La pròxima reunió serà l'11 de febrer, a les 20.30 hores, a la sala de plens de l'Ajuntament.

En la sessió d'ahir, es van recollir les primeres propostes, pel que fa a competicions esportives que s'inclouran en les Olimpíades 2008: esports d'aventura, natació, vela, atletisme, ciclisme, futbol de sala, futbol, bàsquet, hípica adaptada, triatló, BTT, marxa nocturna i escacs. La llista, però, es pot ampliar, atenent les demandes que vagin sortint.

Triar mascota

Una altra de les prioritats d'aquesta fase inicial de preparació dels jocs olímpics locals és triar la mascota. La Regidoria d'Esports, d'acord amb la comissió, està preparant unes bases per organitzar un concurs de dibuix que, en principi, estarà adreçat a nens i nenes de 3 a 11 anys. El dibuix guanyador il·lustrarà el cartell i el programa de les Olimpíades.

Informació relacionada
Divendres, 14 de març de 2008
Del concurs de dibuix Crea la mascota: Olimpíades 2008
La sala polivalent de Ca l'Alfaro mostra, fins el 20 de març, els 367 treballs presentats al concurs per triar la imatge de les Olimpíades 2008 de Llavaneres
La comissió avança en els preparatius d'aquest macroesdeveniment esportiu que Llavaneres organitza cada quatre anys
Està adreçat a nens i nenes de 3 a 11 anys, i les obres s'han de presentar abans del 7 de març
Diputació de Barcelona
^