Museu
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 19.05.2017
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Els llavanerencs i llavanerenques tindran accés gratuït al Centre d'Art de Caldes d'Estrac

L’acord s’inclou en el conveni de col·laboració que l’Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres i la Fundació Privada Palau han signat en el marc dels actes de commemoració de l’Any Palau i Fabre.

Any Palau Fabre

L’Ajuntament i la Fundació Privada Palau van signar el passat 22 d’abril un conveni de col·laboració entre ambdós ens. L’acord permet als veïns i veïnes empadronats a Sant Andreu de Llavaneres accedir gratuïtament al Centre d’Art i gaudir de l’àmplia oferta d’exposicions artístiques que acull aquest centre de referència ubicat a la població de Caldes d’Estrac.  

El conveni, que ja ha entrat en vigor i que té una vigència de cinc anys, s’emmarca dins els actes de celebració de l’Any Palau i Fabre. I és que aquest 2017 es commemora el centenari del naixement de Josep Palau i Fabre, prolífic autor poètic i crític d’art barceloní.

Joan Mora, alcalde de Sant Andreu de Llavaneres, posa en valor l’acord al qual han arribat l’Ajuntament i la Fundació Privada Palau i assegura que “el nostre territori compta amb una intensa i variada activitat cultural. Exposicions, festes, fires... El nostre objectiu és donar a conèixer als nostres veïns i veïnes tota aquesta oferta de primera qualitat, adaptar-la als seus gustos i interessos i facilitar-los l’accés a aquest ric patrimoni cultural”.

El conveni entre ambdós ens també inclou la possibilitat de realitzar futures col·laboracions conjuntes; entre elles la programació d’activitats per tal de difondre l’obra de Josep Palau i Fabre o la participació de l’Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres en els actes del festival d’estiu “Poesia+”, que tenen lloc anualment durant la primera quinzena de juliol.

Diputació de Barcelona
^