Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 09.06.2017
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Sant Andreu de Llavaneres presenta la cursa solidŕria Prevent Moonrunning

L’esdeveniment, que tindrà lloc el proper dissabte 17 de juny, inclou diversos recorreguts i un ampli ventall d'activitats per a petits i grans. Per a més informació i formalitzar les inscripcions, podeu consultar aquest enllaç.

Presentació Prevent MoonRunning

La Sala de Plens de l'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres ha acollit aquest divendres 9 de juny la presentació de la cinquena edició de la Prevent Moonrunning, una cursa solidària i inclusiva en favor de la pràctica esportiva per a nens i nenes amb discapacitat. L'acte ha comptat amb la presència de l'alcalde, Joan Mora, el regidor d'Esports, Emili Minguell, i representants de la Fundació Prevent, de l’Associació Llavaneres Contra el Càncer i de federacions catalanes d’esport adaptat. Sobre la celebració d'aquest esdeveniment a Llavaneres, Mora ha manifestat que “cal posar en valor el compromís de moltes persones i entitats que, de forma totalment altruista, inverteixen part del seu temps en fer realitat projectes com aquest que són un exemple de solidaritat, esportivitat i comunió; des de l'Ajuntament animem els veïns i veïnes a implicar-se activament en aquest doble repte esportiu i social".

L’esdeveniment se celebrarà el proper dissabte 17 de juny i comptarà amb un recorregut urbà de 5 quilòmetres i dos circuits Trail amb distàncies de 8 i 15 quilòmetres. Els més petits també hi podran participar a través de la prova Moonrunning Kids, formada per petites distàncies segons les edats. La competició, que organitza Cima Dynàmic de la mà de la Fundació Prevent, té l’objectiu de promoure l’esport per a tots, per això inclou circuits de diferents distàncies i totalment adaptats perquè hi puguin participar persones amb discapacitat o sense.  El parc de Ca l’Alfaro servirà com a punt de sortida de la Prevent Moonrunning i oferirà activitats i animació musical per a petits i grans durant tota la tarda. A més, després de l’entrega de premis, tots els assistents podran gaudir d’una gran botifarrada popular que compta amb el suport dels voluntaris de l’Associació Llavaneres Contra el Càncer.

Mora ha felicitat els organitzadors d'aquesta iniciativa i ha destacat que "la Prevent Moonrunning no només permetrà mostrar, un cop més, la força solidària de Llavaneres i la comarca, sinó que també servirà per donar a conèixer la tasca ingent que fa la Fundació Privada Prevent per donar visibilitat i presència a la discapacitat de forma totalment normalitzada a la societat".

L’import que es recapti a través de les inscripcions anirà destinat íntegrament a projectes solidaris: Prevent Moonrunning es vincula a l’Associació Llavaneres Contra el Càncer destinant un euro de cada inscripció al desenvolupament dels seus projectes socials en la lluita contra el càncer. La resta es destina al programa PROMONAT, projecte de base de la natació adaptada a Catalunya. A més, la Prevent Moonrunning rep el suport de la Federació Catalana d’Esports per a Cecs (FCECS), la Federació Catalana de Persones amb Discapacitat Física (FCEDF) i la Federació Esportiva Catalana per a Paralítics Cerebrals (FECPC). Per formalitzar les inscripcions, podeu clicar aquest enllaç.

La Regidoria d’Esports posa en valor el paper que duu a terme la Fundació Privada Prevent amb la voluntat de fomentar l'esport inclusiu i recolzar el vessant solidari de les curses populars. Per tot plegat, l'Ajuntament, Cima Dynamic i la Fundació Privada Prevent fan una crida a la participació en l’edició d’enguany de la Prevent Moonrunning. Per a més detalls, consulteu www.preventdeporte.com.

Diputació de Barcelona
^