X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 27.06.2017
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Compte enrere per la Festa Major de La Minerva!

Sant Andreu de Llavaneres es prepara per gaudir de la seva Festa Major, que se celebrarŕ del 14 al 17 de juliol. Un any més, l’Ajuntament ha preparat un bon grapat d’activitats per a tots els gustos.

Portada programa festa majorDel 14 al 17 de juliol Sant Andreu de Llavaneres es tornarà a vestir de gala. Arriba una nova edició de la Festa Major de La Minerva, la cita anual on tots els llavanerencs i llavanerenques surten al carrer a gaudir i divertir-se amb els actes i activitats que des de l’Ajuntament s’han preparat per assegurar dies de diversió i gresca.

Un programa dinàmic i divers

El programa d’activitats arriba, un cop més, farcit de propostes d’actes i activitats per a tots els gustos i les edats. Joan Mora, alcalde del municipi, ha volgut destacar l’aposta del consistori per aportar noves propostes a la Festa i ha ressaltat que “s’ha fet un esforç per adaptar les activitats a les noves generacions intentant maridar tradició i renovació”. Per la seva part, el regidor de Cultura i Festes, Xavier Noms, ha destacat “el caràcter festiu i integrador de l’oferta del programa de Festa Major d’aquest 2017” i ha volgut agrair, en nom de tot el l’equip de govern,  la feina feta pels membres de la Comissió de Festes i associacions de la vila.

Una Festa Major amb banda sonora pròpia

La Festa Major començarà el divendres 14 de juliol de la mà de l’imitador Oriol Cruz, pregoner d’enguany. Tot seguit tindrà lloc l’estrena de la “Sonada d’inici de Festa Major”, una peça musical de caràcter tradicional composta especialment per a l’ocasió pel musicòleg mataroní Pol Ducable, que serà interpretada conjuntament per diferents agrupacions del poble, com ara els Grallers d’El Casal, Batubanyuts, els alumnes de l’Escola de Música, a més de diversos músics locals. En aquesta estrena es podrà veure ballar els Gegants Vells de Llavaneres acompanyats d’en “Toslederrot”, la bèstia de foc dels diables. Tancaran la jornada les esperades actuacions musicals de les barraques joves.

Festa i diversió sense aturador

Un cop arrenqui la Festa, les activitats s’aniran succeint de forma ininterrompuda, amb especial moviment durant el cap de setmana del 15 i el 16 de juliol. De cara a dissabte, destaquen la xeringada infantil i la festa de l’escuma; la cercavila amb gegants i colles de diversos indrets de Catalunya; el Correfoc i la Nit de Festa amb l’actuació d’Hotel Cochambre. I per al diumenge 16 de juliol s’han preparat un bon nombre de propostes, algunes de les quals són la pedalada popular; la missa concelebrada de Festa Major i una actuació castellera amb la Colla Jove dels Xiquets de Vilafranca. A la tarda tindrà lloc el tradicional concert i ball de gala amb l’Orquestra Selvatana.

Castell de Focs: el colofó final

El dilluns 17 de juliol, el darrer dia de Festa Major, els més petits podran gaudir, entre altres propostes, dels inflables flotants a la piscina municipal des de les 11.30 del matí fins a les 19.30 de la tarda. A partir de les 20.30 la platja de Llavaneres acollirà la cantada d’Havaneres i a les 22.45 la Festa Major 2017 es clourà amb el Castell de Focs amb la Pirotècnia Tomàs de Benicarló.
Des de l’Ajuntament s’anima tots els veïns i veïnes, així com els visitants, a apropar-se aquests dies a Sant Andreu de Llavaneres i gaudir al màxim de totes les activitats que s’han preparat.

Consulteu el Programa de Festa Major!

Programa fm def web

Programa fm def web

Fitxer: Programa_M_17__web.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 10
Mida: 1.19 MB

Diputació de Barcelona
^