X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 27.07.2017
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Anna Rabassa es penja la medalla de bronze al XXV Campionat d'Espanya juvenil de patinatge artístic

La patinadora de Sant Andreu de Llavaneres, que va participar en la competició celebrada a Banyoles representant a Catalunya, va acabar en tercera posició, una fita que li va valer per ser seleccionada per la Real Federación Española de Patinaje (RFEP) per assistir al Campionat d'Europa que se celebra a Itàlia.

Anna Rabassa Campionat d'Espanya

La patinadora Anna Rabassa, una de les joves esportistes de la vila amb més projecció, continua oferint mostres del seu talent i treball. En aquesta ocasió, la llavanerenca es va penjar la medalla de bronze en el XXV Campionat d'Espanya juvenil de patinatge artístic, sumant així un nou èxit en un 2017 magnífic, ja que enguany també s'ha proclamat campiona de Barcelona i subcampiona de Catalunya.

Després de quallar una gran actuació en la competició celebrada a Banyoles, la RFEP va seleccionar la jove esportista llavanerenca per competir al proper campionat d'Europa que se celebra del 28 de juliol al 5 d'agost a Roana, Itàlia.

L'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres felicita l'Anna Rabassa per la intensa feina diària que realitza amb l'objectiu d'assolir aquests grans resultats i també pel foment dels valors associats a la pràctica de l'esport. El consistori, a més, li desitja molta sort i èxits en les properes competicions.

Diputació de Barcelona
^