Dimarts, 22 de maig

Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres

Pancarta de portada
Notícies
Els cursets de natació d'estiu finalitzen amb la tradicional cloenda

El dissabte 2 de setembre es va celebrar la tradicional festa de cloenda dels cursets d'estiu de natació que enguany han comptat amb més d’un centenar d’alumnes.

Cursets natació 2017

Un any més els cursets de natació d’estiu han arribat a la seva fi. Monitors, alumnes i familiars van gaudir d’una jornada de festa per acomiadar un estiu en el qual l'aigua i l'esport han estat els protagonistes. Els actes de cloenda van tenir lloc a la piscina municipal i van consistir en diverses exhibicions i un lliurament de medalles per a tots els participants. Com ja és habitual, la festa va acabar amb la tradicional capbussada dels alumnes per recollir i endur-se cap a casa síndries i melons que es van llençar a l’aigua.

Des de l’Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres se celebra l’èxit d’inscripcions d'aquests cursets de natació dirigits als més petits. Durant els mesos de juliol i agost, més d'un centenar de nens i nenes han perfeccionat la seva tècnica a l’hora de nedar.

Es recorda a tots els pares i mares que els alumnes que no van poder venir a la cloenda, poden passar a recollir la seva medalla i diploma per les dependències de la Regidoria d’Esports.

Informació publicada el 4 de setembre de 2017Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT
Plaça de la Vila, 1
08392 Sant Andreu de Llavaneres
Tel. 937 023 600 - Fax 937 023 637