Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 19.09.2017
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Canvi de data en la 4a edició de la Inndomit

El duatló de muntanya Inndomit, programat inicialment per al 24 de setembre, es posposa fins al diumenge 29 d'octubre del 2017 per manca de persones inscrites.

Inndomit Llavaneres 2017 nova data

Els organitzadors comuniquen que les persones que ja es van apuntar prèviament mantenen la seva inscripció per a la nova data. No obstant això, si per qualsevol motiu no hi poden assistir, se'ls ofereix tres opcions: retorn de la inscripció (en aquest cas es farà directament a la targeta VISA o MASTERCARD en què es va fer el pagament), canviar la inscripció per qualsevol altre de les seves curses de BTT o TRAIL del calendari 2017 o 2018, o bé cedir el vostre dorsal a qualsevol corredor/a que considereu oportú.

Best Trail, a més, informa que aquest diumenge 24 de setembre, a partir de les 9 hores, està previst fer un reconeixement de tot el circuit de BTT per a totes aquelles persones interessades. La concentració es farà al Passeig Jaume Brutau de Sant Andreu de Llavaneres. Per confirmar assistència, cal contactar prèviament amb Best Trail.

El duatló de muntanya Inndomit té sortida i arribada al Passeig Jaume Brutau de Sant Andreu de Llavaneres i el circuit recorrerà els corriols dels entorns del municipi, com l’Onze Pins, el Turó de l’Oriola, Can Lloreda, la Serra de Polseruda, el Turó d’en Palletes, el Turó de Llorita i Can Xerrac. Aquesta cursa consta de tres seccions: 5km de cursa de muntanya, 20km en bicicleta de muntanya i 2,5km de cursa de muntanya.

Els participants es dividiran en set categories, d’una banda, les competicions a nivell individual, masculina i femenina i menors de 20 anys, i de l’altra, per equips de relleus, que poden ser masculins, femenins o mixtes. Per a més informació sobre la prova, organitzada per Best Trail en col·laboració amb l’Ajuntament de Llavaneres, podeu consultar el web d’Inndomit.

Diputació de Barcelona
^