Museu
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 03.11.2017
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Una vintena de persones participen en la reunió per reimpulsar la Comissió de Festes

L'acte, convocat per les Regidories de Participació Ciutadana, Cultura i Festes i Joventut,va permetre establir les bases d'aquest òrgan consultiu que esdevindrà part activa en l'organització i dinamització de les festes locals. Tothom qui en vulgui formar part pot inscriure's en aquest formulari.

LlavaneresComissioFestes

En una trobada que va tenir lloc a la Sala de Plens de l'Ajuntament i que es va desenvolupar en un clima de col·laboració i d’entesa, una vintena d'assistents van participar aquest dijous 2 de novembre en la primera reunió per reactivar la Comissió de Festes de Llavaneres. Durant l'acte, el regidor de Cultura i Festes, Xavier Noms, va exposar el calendari de reunions i va plantejar el nou sistema de funcionament de la Comissió, que es proposa treballar per equips en funció dels projectes del calendari festiu a desenvolupar.

La Comissió es preveu constituir oficialment en la propera sessió, prevista per al 14 de desembre, a partir de les 21.30 hores, a la Sala de Plens. En aquesta primera convocatòria, doncs, es va explicar quines serien les funcions del president/a, vicepresident/a i secretari/a de la junta que s'han d'escollir, així com també dels vocals i els responsables de les subcomissions, i es va animar els assistents a presentar les seves candidatures.

La intenció és que la Comissió es reuneixi a la mateixa hora el primer dijous de mes. En cas que coincidís en festiu o vigília de festiu, la trobada es traslladaria al dijous següent. De la seva banda, les diferents subcomissions també es trobaran de manera paral·lela per preparar els respectius esdeveniments. A partir d'aquest moment, el primer repte de la Comissió de Festes de Llavaneres serà organitzar els actes de suport a la Marató de TV3 amb una convocatòria popular oberta a tothom el proper diumenge 17 de desembre.

La Comissió de Festes de Llavaneres treballarà de manera transversal i comptarà en tot moment amb el suport de les Regidories de Participació Ciutadana, Cultura i Festes i Joventut. Des de l'Ajuntament, a més, es continua fent una crida a la participació entre totes aquelles persones que vulguin implicar-se en l'organització i dinamització de les festes locals. Si esteu interessats a formar-ne part, podeu omplir aquest formulari.

Diputació de Barcelona
^