Dimecres, 23 de maig

Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres

Pancarta de portada
Notícies
Una vintena de persones participen en la reunió per reimpulsar la Comissió de Festes

L'acte, convocat per les Regidories de Participació Ciutadana, Cultura i Festes i Joventut,va permetre establir les bases d'aquest òrgan consultiu que esdevindrà part activa en l'organització i dinamització de les festes locals. Tothom qui en vulgui formar part pot inscriure's en aquest formulari.

LlavaneresComissioFestes

En una trobada que va tenir lloc a la Sala de Plens de l'Ajuntament i que es va desenvolupar en un clima de col·laboració i d’entesa, una vintena d'assistents van participar aquest dijous 2 de novembre en la primera reunió per reactivar la Comissió de Festes de Llavaneres. Durant l'acte, el regidor de Cultura i Festes, Xavier Noms, va exposar el calendari de reunions i va plantejar el nou sistema de funcionament de la Comissió, que es proposa treballar per equips en funció dels projectes del calendari festiu a desenvolupar.

La Comissió es preveu constituir oficialment en la propera sessió, prevista per al 14 de desembre, a partir de les 21.30 hores, a la Sala de Plens. En aquesta primera convocatòria, doncs, es va explicar quines serien les funcions del president/a, vicepresident/a i secretari/a de la junta que s'han d'escollir, així com també dels vocals i els responsables de les subcomissions, i es va animar els assistents a presentar les seves candidatures.

La intenció és que la Comissió es reuneixi a la mateixa hora el primer dijous de mes. En cas que coincidís en festiu o vigília de festiu, la trobada es traslladaria al dijous següent. De la seva banda, les diferents subcomissions també es trobaran de manera paral·lela per preparar els respectius esdeveniments. A partir d'aquest moment, el primer repte de la Comissió de Festes de Llavaneres serà organitzar els actes de suport a la Marató de TV3 amb una convocatòria popular oberta a tothom el proper diumenge 17 de desembre.

La Comissió de Festes de Llavaneres treballarà de manera transversal i comptarà en tot moment amb el suport de les Regidories de Participació Ciutadana, Cultura i Festes i Joventut. Des de l'Ajuntament, a més, es continua fent una crida a la participació entre totes aquelles persones que vulguin implicar-se en l'organització i dinamització de les festes locals. Si esteu interessats a formar-ne part, podeu omplir aquest formulari.

Informació publicada el 3 de novembre de 2017Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT
Plaça de la Vila, 1
08392 Sant Andreu de Llavaneres
Tel. 937 023 600 - Fax 937 023 637