X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 25.02.2008
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Donant a conèixer el pèsol de Llavaneres entre els menuts
Pèsol de Llavaneres

La Regidoria de Promoció Econòmica de Llavaneres té en marxa un programa pedagògic per donar a conèixer als escolars el pèsol de Llavaneres, el producte gastronòmic típic per excel·lència de la vila i que aviat serà el protagonista d'unes importants jornades gastronòmiques.

Pèsol de LlavaneresAmb la voluntat que es conegui la varietat del pèsol garrofal, l'Ajuntament de Llavaneres organitzarà diverses visites d'escolars a plantacions de pèsols del municipi, durant les properes setmanes. La iniciativa ha pres força amb el suport que van manifestar els productors en la darrera reunió de la comissió de seguiment de la marca de garantia del pèsol de Llavaneres, que es van mostrar molt interessats en participar-hi.

Una de les excursions la faran dijous 6 de març els alumnes de 3r de primària del CEIP Serena Vall de Llavaneres, que aniran a veure l'horta de Francesc Rabassa (la visita s'ha endarrerit a causa del mal temps). També hi ha programada una visita per al proper dilluns 3 de març, en aquest cas adreçada als alumnes de P3 del CEIP la Tordera de Santa Maria de Palautordera, que visitaran l'horta de Jaume Graupera. Els alumnes del CEIP Sant Andreu també ténen prevista una visita a final del mes de març, i se n'està acabant de concretar una altra amb escolars del CEIP Labandària, en col·laboració amb la Regidoria d'Ensenyament.

La 9a festa del Pèsol

Us avancem els detalls de la 9a Festa del Pèsol, que es farà el cap de setmana del 5 i el 6 d'abril, aquí.

El pèsol garrofal

Per saber més detalls del pèsol de Llavaneres, cliqueu aquí.

Informació relacionada
Diumenge, 6 d'abril de 2008
Diumenge, 6 d'abril de 2008
Diumenge, 6 d'abril de 2008
Diumenge, 6 d'abril de 2008
Dissabte, 5 d'abril de 2008
Dissabte, 5 d'abril de 2008
Primera trobada de música i art al carrer
Divendres, 4 d'abril de 2008
Dijous, 3 d'abril de 2008
Diputació de Barcelona
^