X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 28.12.2017
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Els Reis Mags d'Orient arriben a Sant Andreu de Llavaneres
Divendres 5 de gener, Ses Majestats visitaran el municipi per poder compartir amb els infants la nit més mŕgica de l'any.

Sant Andreu de Llavaneres ja ho té tot a punt per donar una calorosa benvinguda, un any més, a Ses Majestats els Reis Mags d’Orient. Melcior, Gaspar i Baltasar visitaran el municipi aquest mes de gener per compartir un cop més amb els infants de la vila un dels moments més especials i únics de tot l’any i recollir tots els desitjos dels nens i nenes per fer-los realitat.

La Cavalcada de Reis, prevista per divendres 5 de gener, s’iniciarà a les 18:30 hores, amb sortida a l'Avinguda de Pau Casals i arribada a la Plaça de la Vila. A més, per motius de seguretat no es llançaran caramels al Passeig de la Mare de Déu de Montserrat. En cas de pluja, els Reis d’Orient saludaran els infants i les famílies a la sala polivalent d’El Casal de Llavaneres.

L'Ajuntament anima els veïns, veïnes i visitants a gaudir d'aquesta visita de Melcior, Gaspar i Baltasar, un esdeveniment que pretén acostar la màgia d'aquestes festes a tots i totes.

CavalcadaReisLlavaneres

RecorregutCavalcadaReis

Diputació de Barcelona
^