Museu
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 08.01.2018
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
'Roques de Llavaneres', nova exposició al Museu Arxiu
La mostra, que s'inaugura el divendres 12 de gener a les 19:30 hores, recull fotografies d'Andreu Ventura Devesa de roques singulars del municipi.

RoquesLlavaneres

El Museu Arxiu de Sant Andreu de Llavaneres acull l’exposició 'Roques de Llavaneres', un recull de fotografies de l’Andreu Ventura Devesa, veí del poble i responsable d’inventariar i classificar més d’una vuitantena de rocs i rocams peculiars i representatius ubicats al terme municipal de Llavaneres.

La mostra, que es podrà visitar de manera gratuïta fins al 4 de febrer, s'inaugurarà aquest divendres 12 de gener, a les 19:30 hores. Posteriorment, l'exposició es podrà veure al Museu Arxiu de Sant Andreu de Llavaneres en horari de dimecres a divendres, de 17 a 20 hores, dissabtes d'11 a 14 hores i de 17 a 20 hores, i diumenges i festius d'11 a 14 hores.

L'alcalde de Sant Andreu de Llavaneres, Joan Mora, destaca que "l'Andreu Ventura és una persona que ha demostrat en reiterades ocasions el seu compromís amb la nostra vila i a la qual agraeixo personalment la seva feina i contribució al nostre patrimoni geològic".

Aquesta mostra és un clar exponent de la riquesa i diversitat natural i patrimonial del municipi, per això l'Ajuntament anima tots els veïns, veïnes i visitants a assistir a l'acte d'inauguració i contemplar les fotografies de l'Andreu Ventura.

Llibre Roques de Llavaneres

Llibre Roques de Llavaneres

Fitxer: Llibre_Roques_Llavaneres__1_.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 60
Mida: 6,06 MB

Diputació de Barcelona
^