Dissabte, 24 de marį

Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres

Pancarta de portada
Notícies
Es convoca una nova ediciķ de la Mostra Literāria

Els treballs es poden presentar fins al 16 de marį a l´Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres. El veredicte del jurat es coneixerā el dilluns 23 d´abril. Accediu a la bases de la convocatōria.

Un any més la Regidoria de Cultura, amb la col•laboraciķ i participaciķ de l'Institut Llavaneres i les escoles Serena Vall i Jaume Llull, organitza la Mostra Literāria. Un certamen que té com a objectiu estimular la producciķ literāria entre els més joves i donar a cončixer el seu talent creatiu.

Els participants es classificaran en sis grups –segons edats- i es podran presentar treballs en les modalitats de poesia i prosa. Els textos han de ser individuals, escrits en catalā, totalment inčdits i es poden presentar fins al divendres 16 de marį a l’Ajuntament. La temātica del treball és lliure, tot i que queden exclosos del certamen escrits de temātica científica i/o tčcnica.

Els guanyadors i segons classificats rebran lots de llibres i premis en metāl•lic de fins a 200 euros, segons la categoria. El veredicte del jurat es farā públic el 23 d’abril, a les 19 h, a la plaįa de la Vila. Les obres guanyadores competiran amb la resta de treballs premiats de la comarca, en la XXXV Mostra Literāria del Maresme.

Consulteu les bases de la Mostra Literāria 2018

Bases de la Mostra Literāria

Bases de la Mostra Literāria

Fitxer: Bases_de_la_mostra_2018.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pāgines: 4
Mida: 276,28 kB

cartell mostra literāria 2018

Informaciķ publicada el 26 de febrer de 2018Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT
Plaįa de la Vila, 1
08392 Sant Andreu de Llavaneres
Tel. 937 023 600 - Fax 937 023 637