X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 16.03.2018
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Propera sortida de teatre: “El Fantasma de Canterville”

Les entrades es poden adquirir a l'OAC fins al dimecres 11 d’abril. La sortida es farŕ el divendres 27 d’abril.

La Regidoria de Cultura ens proposa anar a veure al Teatre Condal l’obra ‘El Fantasma de Canterville’’, una funció en què Joan Pera protagonitza aquest divertidíssim clàssic d’Oscar Wilde. L’obra ens explica la història de l’empresari nord-americà Hiram B. Ortis, qui es trasllada juntament amb la seva família a un antic castell prop d’Ascot, Anglaterra. Lord Canterville, propietari anterior de la mansió, els adverteix que el fantasma de Sir Simon Canterville vaga per la casa des que va assassinar la seva esposa, Lady Eleonore. Els nous inquilins no faran cas d’aquesta advertència i es burlaran constantment del fantasma qui intentarà pertorbar, de totes les maneres possibles, la pau de la família nouvinguda.

‘El Fantasma de Canterville’ està protagonitzada pel conegut actor Joan Pera i compta, dins el seu repartiment amb noms tan populars com Pep Sais, David Olivares, Elisabet Casanovas, Betsy Túrnez i Òscar Castellví.

Les entrades es poden adquirir a l’OAC de l’Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres fins al dimecres 11 d’abril. Hi ha un total de 55 localitats disponibles. El preu és de 40 euros, amb el servei de bus inclòs. L'hora de sortida serà a les 19.00 hores des de la plaça de la Vila per assistir a una funció que començarà a les 20.30 hores i té una durada d’1 hora i 25 minuts.

Autor: Joan Yago (basat en el clàssic d’Oscar Wilde)
Direcció: Josep Maria Mestres
Amb: Joan Pera, Pep Sais, David Olivares, Elisabet Casanovas, Betsy Túrnez i Òscar Castellví

fantasma de canterville

Diputació de Barcelona
^