Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 18.04.2018
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Sant Andreu de Llavaneres es prepara per la diada de Sant Jordi
La vila es tornarŕ a omplir de roses, llibres i activitats culturals en aquesta jornada tan especial.

Un any més, Sant Andreu de Llavaneres tornarà a celebrar la diada de Sant Jordi amb un bon ventall d’activitats per a totes les edats.  Durant tot el dia es podran trobar les habituals parades de venda de llibres i roses perquè els vilatans i les vilatanes puguin complir amb la tradició de regalar una rosa i un llibre.

Un programa divers amb la cultura com a protagonista

A partir de les 17 h tindrà lloc un taller infantil organitzat per l’Associació Imago i a les  18.30 h l’Escola de Música desenvoluparà l’activitat ‘Toques o recites’.  A les 19 h començarà l’entrega de guardons de la ja tradicional Mostra Literària, una activitat organitzada un any més per part de la Regidoria de Cultura. Tot seguit, se celebrarà el lliurament dels Premis dels Treballs de Recerca, una nova iniciativa impulsada per la Regidoria d’Educació i sorgida del Grup Impulsor del Pla Educatiu de la Vila que té com a objectiu fomentar l’elaboració de treballs i recerca relacionada amb el territori i la identitat de Sant Andreu de Llavaneres.

Enguany, l'oferta literària que es podrà trobar en les parades de Sant Jordi incorporarà una novetat d'una autora de la vila. Es tracta de l'escriptora i il·lustradora Mercè Armengol, qui acaba de publicar el llibre 'Sant Joan i el solstici d'estiu', un conte carregat de màgia i fantasia per als més petits.

A pocs dies de la diada, hi ha autoritzades una vintena de parades i encara queden alguns espais disponbibles. Des de l'Ajuntament es recorda que es poden sol·licitar aquests espais a través de I ' E-tram o personalment a l'OAC.

sant jordi 2018

Diputació de Barcelona
^