Museu
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 08.06.2018
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Gòspel al Concert del Solstici 2018

Llavaneres celebrarà l'arribada de l'estiu amb l'actuació de la cantant Gwen Perry i la pianista Michele Faber al pla de l'Ermita de Sant Sebastià.

Concert Solstici banner

Reserveu-vos el proper 16 de juny perquè tindrà lloc una actuació molt especial. L’edició d’enguany del Concert del Solstici donarà protagonisme a la música jazz i més concretament al gòspel, per celebrar l’arribada de l’estiu. Aquesta tercera edició consolida la línia d’altres anys, en que s’aposta per músiques del món que tinguin un component espiritual i coral. El regidor de Cultura de l’Ajuntament, Xavier Noms, ha explicat que «el Concert del Solstici és singular per l’extraordinària qualitat dels artistes i per l’entusiasme col·lectiu que genera celebrar plegats l’arribada de l’estiu».

El pla de l’Ermita de Sant Sebastià acollirà a partir de les 20.30h l’actuació de la cantant Gwen Perry que portarà a Llavaneres el seu Gospel Show, acompanyada de la cantant Sheila Weaver & The Weavers i de la prestigiosa pianista de jazz Michele Faber. A partir de les 20h s’obrirà el servei de bar tot esperant l’inici de l’actuació.

La vocalista té una llarga trajectòria dalt dels escenaris portant ritmes de jazz, soul, blues i gòspel i acostuma a actuar en actes benèfics pel seu fort compromís social. De fet, ha actuat en solidaritat amb l’Associació Llavaneres Contra el Càncer i participa en un programa a Mataró Ràdio anomenat «Viu la vida dia a dia».

Cartell Solstici 2018

Diputació de Barcelona
^