Museu
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 12.06.2018
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Arriba la XXVI edició de la Trobada de Puntaires

Les puntaires tenen una nova cita a Sant Andreu de Llavaneres per demostrar la seva tècnica en aquest art tèxtil. Totes aquelles persones i entitats interessades a participar-hi s'han d'inscriure abans del 22 de juny en aquest formulari.

Trobada de puntaires web

Un any més en el marc de la Festa Major de la Minerva 2018 la regidoria de Cultura i Festes organitza la Trobada de Puntaires, que enguany celebra la XXVI edició. Serà el diumenge 8 de juliol al parc de Ca l'Alfaro, en horari de 10 a 14 hores. La jornada aplegarà centenars de puntaires de tot el país que mostraran les seves originals creacions i les seves habilitats en l’art de les puntes de coixí.Com és tradició, el consistori lliurarà un obsequi a la puntaire més gran i a la puntaire més jove, així com recordatoris a tots els participants.

Totes aquelles persones i entitats interessades a participar-hi poden omplir el formulari d’inscripció abans del divendres 22 de juny. També s’hi poden inscriure per e-mail a cultura@ajllavaneres.cat o per telèfon, trucant als números 93 702 36 00 / 93 702 36 44 en horari de matí. Les places són limitades a 350 puntaires.

Per tal da facilitar l'accés dels participants a la trobada, l'Ajuntament posa a disposició un bitllet d'autobús d'anada i tornada gratuït des de l'estació fins al centre de la vila. Totes aquelles persones, entitats o associacions que es vulguin desplaçar al municipi en transport públic ho poden posar en coneixement del consistori i se'ls farà arribar el títol de transport.

Diputació de Barcelona
^